Connect with us

Кино

АНТ- МЕН превзе Лондон

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

АНТ-МЕН, който в момента владее напълно бокс офисите във Великобритания и САЩ, е вече и обект на няколко нови арт инсталации на базирания в Лондон артист Slinkachu. Инсталациите, чиито размери са едва по няколко милиметра, поставят АНТ-МЕН в сърцето на Лондон по повод кинопремиерата на най-новия супергерой от вселената на Марвел. В България филмът е в кината на 3D и IMAX 3D.

Slinkachu, който започва работата си с миниатюри през 2006, изработва повечето си герои от фигурки-играчки, които премоделира и поставя в градска среда, където ги снима, създавайки едновременно стрийт арт инсталации и фотографски проект. Работата му е обект на няколко книги, а фотографиите му се излагат по целия свят.

„Почувствах се като в рая, когато ме поканиха да работя с Марвел и да превърна АНТ-МЕН в обект на моето изкуство”, споделя Slinkachu. „Голям фен съм на героите и филмите на Марвел и образът на АНТ-МЕН е изключително подходящ за моите миниатюрни инсталации – та той е почти със същите размери. Гледайки филма, можах да си представя как някои от моите фотографски проекти оживяват на екрана и наистина се забавлявах на находчивостта и хумора в него.”

Последната серия миниатюри на Slinkachu показват АНТ-МЕН в битка с Йелоуджакет, на гърба на летяща мравка и оглеждайки града за опасности.

Следващата еволюция на Вселената на Марвел представя за първи път на големия екран един от основателите на Отмъстителите във филма АНТ-МЕН. Въоръжен с невероятната способност да смалява размерите си, но да увеличава силата си, умелият крадец Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да извади на показ своя вътрешен герой и да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опазят тайната зад забележителния му костюм от ново поколение заплаха. Изправени пред наглед непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и осъществят обир, който ще спаси света.

Advertisement

В АНТ-МЕН участват Пол Ръд в ролята на Скот Ланг или още АНТ-МЕН, Еванджелин Лили като Хоуп ван Дайн, Майкъл Пеня като Луис, Джуди Гриър като Маги, а Майкъл Дъглас влиза в емблематичната роля на Ханк Пим. В ролята на основния противник на АНТ-МЕН – злодеят Йелоуджакет, влиза Кори Стол. Режисьор е Пейтън Рийд, а продуцент е ветеранът във филмите на Марвел – Кевин Файги.

Continue Reading
Advertisement