Connect with us

Компании

Ариана почерпи над 10 000 пълнолетни граждани на София с „парче“ от празничната си торта

Avatar

Публикувано

на

През изминалите почивни дни, Ариана почерпи жителите на София с най-голямата „бирена торта“ в България, съставена от над 10 000 кена. Тя бе разположена до езерото „Ариана“, на входа на „Борисовата година“, и всички преминаващи пълнолетни граждани имаха възможността да си вземат „парче“ от нея и да се почерпят по случай празника.

Подаръкът към столичани е част от кампанията „Ариана черпи“, която е изпълнена с активности по случай факта, че това е най-питата* бира в София поредни 10 години. Друго място в София, на което приятелите на Ариана можеха да празнуват, бе входът на парка на НДК откъм бул. „Патриарх Евтимий“, където бе разположена специална атрактивна инсталация с празнични балони. За киноманите също бе подготвена приятна изненада – през изминалата седмица 600 от посетителите на салоните на Cinema City Paradise Center получиха подаръци на излизане от прожекциите. А за да бъде изживяването по-приятно по време на филма – и по една бира преди това.

Днес София осъмна с безплатна „жълта зона“ за паркиране на ул. „Цар Шишман“. В рамките на днес и утре, шофьорите ще могат да паркират автомобилите си в отсечката между улиците „Аксаков“ и „Граф Игнатиев“ без да заплащат такса за „синя зона“, в която попада централната софийска улица. Жестът към столичани обхваща стандартното работно време – между 8:00 и 19:00 часа. Така на разположение на всички желаещи да се възползват от безплатния паркинг са над 70 паркоместа. Шофьорите ще получават на място талони за безплатно паркиране от посланици на марката.

Като част от кампанията „Ариана черпи“ до края на месеца ценителите на пивката бира ще могат да ѝ се насладят във всичките й формати на още по-ниски цени в повечето търговски обекти в столицата.

*По данни на AC Nielsen за реализирани продажби в обем, за периода 2006 – 2015 г.

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]10 Godini Ariana e nay-pitata bira v Sofia - zhulta zona[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement