Connect with us

Музика

Барбара Стрейзънд с нов концертен албум

Avatar

Публикувано

на

Album Artwork 61

 Вирджиния Рекърдс & Sony Music представят предстоящия нов проект на Барбара Стрейзънд – The Music…The Mem’ries…the Magic!, който ще излезе на 08/12. Предварителните поръчки за албума стартират днес (22/11) в musicmall.bg тук: http://bit.ly/2jOwZep. Днес ще се състои още една премиера в ефира на интерактивната видео платформа Netflix  – филмът „Barbra: The Music…The Mem’ries…the Magic!“. Филмът е изключителен документален разказ, проследяващ последното турне на иконата, състояло се в 13 американски града, както и подготовката й за концертния албум.

The Music…The Mem’ries…the Magic! ще бъде издаден в две версии (вижте пълното съдържание по-долу): единичен компактдиск [1CD] включващ 19 песни, селектирани от изключителната концертна програма на турнето и двоен компактидск [2CD] със запис на цялата концертна програма.

Барбара Стрейзънд ще ни отведе зад кулисите и ще ни разкрие творческия процес при създаването на последния й #1 албум „ENCORE Movie Partners Sing Broadway(Певицата е единственият звукозаписен артист в историята на индустрията с # 1 албуми в продължение на шест десетилетия!). Международният списък от гост музиканти в ENCORE, издаден преди финала на турнето през 2016, е повече от впечатляващ: Алек Болдуин, Крис Пайн, Джейми Фокс, Мелиса МакКарти, Ан Хатауей, Ню Джакман и други.

Турнето на Стрейзънд получи изключително положителни отзиви от музикалните издания и критика в САЩ. Билетите за всички 13 дати бяха разпродадени за минути. Специалният концерт, продуциран от Netflix, „Barbra: The Music…The Mem’ries…the Magic!е под режисурата на Джим Гейбъл и Барбара Стрейзънд, а сценарият е дело на Барбара заедно с Джей Лендърс и Ричард Джей-Александър. Премиерата на филма ще се състои в платформата Netflix днес от 19:00 часа българско време.

Барбара Стрейзънд е най-продаваната изпълнителка за всички времена и единствената жена във вечната класация Топ 10 на най-продаваните артисти с продажби от над 72 милиона копия. Стрейзънд е единственият звукозаписен артист с #1 албуми в 6 последователни десетилетия и  притежава 51 златни албума, 30 платинени и 13 мулти-платинени. Дискографията й се допълва от 8 златни DVD-и албума, 6 платинени и 3 мулти-платинени.
Тя е филмова и театрална актриса, певица, режисьор, продуцент, сценарист, композитор, дизайнер, фотограф, писател, хуманитарен активист и филантроп.  Кариерата на Барбара Стрейзънд е белязана от множество постижения и от поредица първи места. Тя е е единственият артист с колекция от награди Оскар (2 статуетки), Тони, Еми (5 награди), Грами (10 награди включително за цялостно творчество и наградата Grammy Legend Award), 12 статуетки Златен глобус, Национален медал на изкуствата, както и Орден на почетния легион на Франция и Награда за цялостен принос на Американския филмов институт.
Тя е също така и първата жена режисьор с награда на Кенеди център. Трите филма, които режисира, получават 14 номинации за Оскар. Фондацията, която основава – The Streisand Foundation – е дарила до момента милиони долари на повече от 2100 души и над 700 неправителствени организации.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement