Connect with us

Музика

Беглика Фест 2016: Дружно усилие със звученето на DEEP FOREST

Avatar

Публикувано

на

beglika poster web final

Организаторите на Беглика Фест официално обявяват всички вас за организаторите на Беглика Фест!

Защото Беглика Фест е преживяване от всички за всички.
Защото сме заедно, за да споделяме.
Защото да твориш, не е занимание самотно…

ЗАЩОТО Е ДРУЖНО УСИЛИЕ

Беглика Фест 2016 стартира първата в България краудфъндинг* кампания за фестивал, под надслова „Защото е дружно усилие”. Всички могат да се включат в реализирането на фестивала чрез принос в специалната платформа ULULE . Платформата дава възможност за следене в реално време на прогреса към постигането на поставените финансови цели – всеки може да види как неговия принос допринася за достигането на общата цел. Различните пакети в платформата включват и различни награди, в това число и достъп до фестивала. „Защото е дружно усилие” е начинът, по който Беглика Фест се преутвърждава като общност, а основната цел е фестивалът да започне да се самоиздържа. Краудфъндингът е един от най-добрите начини за това, защото позволява включването на най-ценното – общността на Беглика, от която всеки участник във фестива неизменно става част.  Кампанията стартира на 8 април и продължава до 8 юни.

Допълнителна информация: на Facebook страницата на фестивала и на http://www.ulule.com/beglika-fest-2016awakening/  .

Advertisement

*Краудфъндингът представлява начин за събиране на средства за подкрепа от голяма група хора и тяхната кауза, чрез използването на определена платформа (най-често онлайн).

Ето че с радост можем да обявим и следващия хедлайнер на фестивала!
Дълбоко в гората на Беглика и още по-дълбоко в съзнанието ни, ще отзвучават вибрациите на

DEEP FOREST

Емблематичният сингъл на Deep ForestSweet Lullaby“ разкрива пътя към световната сцена за групата. Първият албум се превръща в огромен успех и става златен, платинен и двойно-платинен в различни държави по света като Австралия, Франция, Германия, Великобритания, Япония и САЩ. През 1995г. Deep Forest печелят престижната награда Грами за албума си „Boheme”. През последните 20 години Deep Forest създават множество високо ценени албуми, в това число и вълнуващите колаборации с Peter Gabriel, Josh Groban, Joe Zawintus`Syndicate, Paco Sery, Rahul Sharma, Lokua Kanza и много други. Сред последните продукции на Deep Forest са Deep Brasil, Deep Africa и Deep India. В тях Ерик Муке разкрива уникалните музикални изражения на различни култури.
С отчетливото етно звучене на Deep Forest Ерик Муке е един от пионерите на електронната музика.

Неговото ясно разпознаваемо звучене създава концепцията за световна музика и оформя изцяло новия стил на етно-електрониката. Запазената марка на Deep Forest в експериментирането със звуци, песни и гласове е една от най-ярките характеристики на творчеството им. И, както казва самият Ерик Муке, те допринасят за душата и сърцето на звученето на Deep Forest.

Advertisement

Deep Forest продължават да еволюират и да преоткриват корените си в звученето на старите албуми, включвайки и нови звуци и музикални приключения. Такова е и усещането в новия им албум „Evo Devo“ – Ерик Муке се завръща към „бохемското усещане“ на ранната си работа. Тоналното майсторско творчество се превръща в собствен артистичен език. Всяко парче отключва емоция, която ни отвежда в пътешествие до границите на съвременната електронна музика… и отвъд тях.

Continue Reading
Advertisement