Connect with us

Swing

Беглика Фест 2016 се пробужда!

Avatar

Публикувано

на

Играеш, твориш, мечтаеш, слушаш музика, опознаваш света и през света – себе си, и някак си неусетно… порастваш. Един ден се събуждаш на 8. Имаш вече много приятели, дори не просто приятели, а общност от хора зад себе си. И заради всичко това – искаш да превърнеш идния август в още по-бегличествено изживяване.

Точно това ни очаква на осмия Беглика Фест!

От 25-ти до 29-ти август 2016г. скандинавски вайб със спиритуален привкус ще изпълни въздуха над беглишката гора. Музика, пълна със смисъл и душа – такова е звученето на шведската банда Markandeya, в основата на която стои фронтменът на етно-фюжън чудото Kultiration.          

[media-credit name=“Markandeya, снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]BEGLIKA_Markandeya[/media-credit]

 Колко са измеренията на звука, ще чуем от Man of Ego. С амбиент и звученето на музиката си, в която вплита послания на мислители като Алант Уотс и Ошо, Man of Ego ще ни поведе на едно пътуване, дълбоко в сенките на човешката сетивност.

На Беглика Фест 2016 ще търсим заедно ключове. Заровени, скрити или съвсем очевидни – много са вратите към човешката природа, и още повече са начините за откриването им. Един от тях ще ни представят от Gene Keys България. Защото в гените ни е заложено много повече, отколкото предполагаме. В гените ни е ключът към щастието. И само въпрос на знание е да го завъртим в правилната посока, а тя е различна за всеки един от нас.

Advertisement

За 8 години, откакто съществува, Беглика Фест се превърна в много повече от фестивал с устойчиви принципи. „Беглика“ вече е една хармонична и саморазвиваща се общност от хора – свободомислещи, чисти в отношението си към света, смело изразяващи себе си. Не случайно миналата година след фестивала се появи, абсолютно неформално, фейсбук групата Хората от Беглика. Както и не е случайно, че артистите отдавна припознават Беглика Фест не просто като сцена за изкуството си, а като пространство за създаване на изкуство – свободно и естествено, такова, каквото идва от сърцевината на вдъхновението им.

Вярваме, че този общностен принцип е нашият ключ към създаването на един незабравим Беглика Фест 2016. Искаме да направим всичко възможно (и вярваме, че възмонжостите са безкрайни) да отворим вратите си за всеки, който има нужда и желание да стане част от колективното преживяване на фестивала. Затова предлагаме:

  • Early Bird билети на цена от 40 лв (ограничен брой!) – вече са в продажба на http://www.ticketlogic.bg/beglik/28158

  • За първи път в България: билет на изплащане – Easy Pass! Може да се закупи чрез заплащане на касите на Easy Pay в цялата страна, с възможност за плащане на 20 лв сега, а останалите 20 лв – по-късно, според възможностите на потребителя. Промоцията е валидна до 04.2016г.
  • Cowdfunding кампания на фестивала – до два дни тя ще е активна на сайта http://www.ulule.com/beglika-fest-2016awakening/. Следете страницата и се включете, за да създадем заедно Беглика Фест 2016!
Continue Reading
Advertisement