Connect with us

Tехнологии

Безплатен онлайн магазин за една година със Summer Cart 7.5

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Водещият български софтуерен продукт за създаване на онлайн магазини SummerCart навърши 7 години и това е повод за създателите му отMirchevIdeasда предложат много специални промоционални условия за нови клиенти само до края на месец август.

Трите промо предложения покриват целия спектър от нужди на клиентите и започват от версията Start, която се предлага безплатно за първата година.

За напредналите потребители е предназначена версията Deluxe, която предлага изчерпателен набор от функционални възможности, с помощта на които може да бъде създаден уникален и гъвкав сайт за онлайн продажби. В момента версия Deluxeсе предлага с 500 лв. отстъпка.

На върха е версията Business-to-Business, която добавя полезни възможности за работа с групи клиенти, управление на документооборота и анализи на продажбите. Тя също се предлага с 500 лв. намаление само до края на август.

Advertisement

Създаване на онлайн магазин без риск

Динамичният свят на онлайн търговията носи своите рискове, но с новото предложение за безплатно използване на Summer Cart  7.5 Start за цяла година, те са сведени до минимум. Така желаещите да отворят нов онлайн магазин могат да създадат сами луксозен сайт за продажби, без това да ги обременява с начални разходи.

Версията Start предлага всичко необходимо за стартиране на продажби в интернет – неограничен брой продукти и снимки, 30 готови дизайна, лого редактор, поддръжка на банери, опции за продуктите, вградена връзка с куриерски услуги, възможности за задаване на различни отстъпки и вградени инструменти за оптимизация за търсачки.

Използването на версия Start след първата безплатна година струва достъпните 195 лв. без ДДС за всяка следваща година.

Пълна информация за промоционалните предложения за закупуване наSummer Cart 7.5 можете да намерите тук.

Advertisement

MirchevIdeas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 2700 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини SummerCart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди, Еконт и InTime, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки. Повече информация за SummerCart ще намерите на адрес: http://www.summercart.bg/.

Continue Reading
Advertisement