Connect with us

Знаменитости

Бенедикт Къмбърбач е „Доктор Стрейндж“

Avatar

Публикувано

на

DS Teaser 1 Sheet Portrait v2b lg

 Един от най-любимите британски актьори доказа, че може да прави животни от балони, но отрече да се занимава с детски партита като магьосник

След като в края на миналата година от Марвел обявиха старта на снимките на „Доктор Стрейндж“, Бенедикт Къмбърбач представи първи впечатляващи кадри от филма за мистичния лекар ексклузивно в супер популярното „Шоуто на Джими Кимъл“. Новият филм разширява Киновселената на Марвел, като навлиза в света на магията и паралелните вселени и поставя много въпроси за реалността, в която живеем. Първият трейлър ни запознава с героя на Бенедикт Къмбърбач – брилянтния и арогантен хирург Стивън Стрейндж, преживял инцидент, който променя живота му, Мадс Микелсен като неизвестен все още злодей, Тилда Суинтън като The Ancient One, Рейчъл Макадамс и Чуетел Еджиофор. Очаква ни едно необичайно преживяване, като способностите и историята на Стрейндж се простират в няколко измерения (включително Квантовият свят, който видяхме в кулминационните сцени на „Ант-мен“), а режисьорът Скот Дериксън обещава да се възползва напълно от възможностите на 3D. „Доктор Стрейндж“ излиза в България заедно със световната премиера на 4 ноември и е сниман на локации в Лондон, Ню Йорк, Хонконг и Катманду, Непал.

„Доктор Стрейндж“ проследява историята на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж, който след ужасяваща автомобилна катастрофа открива тайнствения свят на магията и паралелните светове. Това е следващият филм от третия етап на Киновселената на Марвел. Целта на Етап 3 – в рамките на четири години и девет филма – е да представи на публиката нови герои и да продължи приключенията на любимците на феновете.

Базиран на героя от комиксите на Марвел, който се появява за първи път в “Strange Tales”, бр. 110, издаден през юли, 1963, „Доктор Стрейндж“ продължава линията на епични киноприключения, сред които „Железният човек“, „Железният човек 2“, „Тор“, „Капитан Америка: Първият отмъстител“, „Отмъстителите“, „Железният човек 3“, „Тор: Светът на мрака“, „Завръщането на първия отмъстител“, „Пазители на галактиката“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Ант-мен“ и предстоящите „Първият отмъстител: Войната на героите“ (29 април 2016), „Пазители на галактиката 2“ (5 май 2017) и „Тор: Рагнарок” (3 ноември 2017).

Продуцент на „Доктор Стрейндж“ е Кевин Файги, а Луис Д‘Еспозито, Виктория Алонсо Чарлс Нюърт, Стефан Брусард и Стан Лий са изпълнителни продуценти.

Advertisement

„Доктор Стрейндж“ е в кината от 4 ноември 2016 на 3D и IMAX 3D.

Цялото гостуване на Бенедикт Къмбърбач при Джими Кимъл можете да гледате:

https://youtu.be/4smTOqy_6V0

Continue Reading
Advertisement