Connect with us

Музика

Билетите за днешния концерт на SUBCARPATI и ORATNITZA са на привършване

Avatar

Публикувано

на

subcarpati oratnitza terminal1 17 dec 2015 poster web

След шеметната си заявка за атрактивно и богато на музикално разнообразие и качество шоу през юни, румънците SUBCARPATI се завръщат в България в нов опит за покоряване на родната публика. И по всичко личи, че са на път да успеят. По-малко от сто билета остават до пълното разпродаване на концерта в Терминал 1. Събитието е днес, 17 декември, от 22:00 ч., а вратите отварят от 21:00. Румънската група ще подели сцената с не по-малко известната в стила българска формация ORATNITZA. Осъществяването на начинанието отново е с подкрепата на любимото ирландско уиски Bushmills.

SUBCARPATI е проект, създаден през 2010 г. от MC Bean (Marius Alexe Andrei). Бандата съчетава електронна музика с хип-хоп и румънски фолклор. За последните пет години SUBCARPATI издават 4 албума и 1 компилация и се превръщат в една от най-перспективните нови групи в страната си. Музикантите вплитат народни мотиви с актуални музикални стилове – като трип-хоп, дъбстеп, денсхол – в микс, наречен съвременен фолклор.

Първи, от 22:00 и с едночасов сет, ще стартират ОРАТНИЦА, сетът на SUBCARPATI започва в 23:30. Селекторският съпорт е поверен в ръцете на Lazy Face и Unkle Billy. Билети за концерта все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bgПикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Цената им в днешния ден е 15 лв., като е важно да се отбележи, че броят на билетите е ограничен и върви към привършване, поради което се препоръчва предварителното закупуване!

Линк към събитието във Фейсбук:
SUBCARPATI (Romania) & ORATNITZA (Bulgaria) – Live @ Club Terminal 1, Sofia – 17 December 2015!
https://www.facebook.com/events/1680269592186367/

Subcarpati – Balada romanului (Official Video)

Advertisement

Oratnitza feat. Kipri – Tzurni Ochi

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement