Connect with us

Музика

Билетите за концерта на Nightwish в София са почти изчерпани

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Малко повече от две седмици делят меломаните от едно от най-вълнуващите събития в края на лятото. Феновете на симфоничния метъл най-накрая ще видят любимците си от NIGHTWISH в София. Това е и единствената дата на Балканите от това турне в годината, в която финландските титани празнуват 20 години на сцената.

Вече е известно и името на бандата, която ще открие епичния концерт в зала Арена Армеец на 14.09. След обстойно преслушване на редица кандидати от България и региона, NIGHTWISH решиха да поканят българите от SEVI да се качат на сцената преди тях. През 2015 г. групата свири и преди Том Кийфър от Cinderella, а през май тази година издаде втория си албум „The Battle Never Ends”, за чието мастериране е допринесъл инженерът на LACUNA COIL Марко Барусо.

SEVI имат извоювани челни места в класациите със синглите “Limited Edition”, “Speed up”, and “On My Own”, като “Speed Up” дори е официален химн на мотористите от The H.O.G. Chapter на Harley Davidson в София. Бандата е позната на феновете на по-тежкия саунд и от участието си в Каварна Рок Фест, благодарение на излизанията преди Europe, Krokus, Gus G и Pretty Maids.

Вторият албум на SEVI е изключително добре приет от критиката и феновете както в Европа, така и в Щатите, Португалия и Бразилия. На голям успех се радва и пилотният сингъл Don’t Hesitate.

Advertisement

Почти всички сектори в Арена Армеец вече са напълно разпродадени. Все още има ограничени бройки билети на цени от 69 до 89 лева. Ще ги откриете в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на Арена Армеец и онлайн на Eventim.bg.

 

Continue Reading
Advertisement