Connect with us

Общество

Били Зейн избра Bedroom Premium Club

Avatar

Публикувано

на

BillyZane BedroomPremiumClub 1

фотокредит: Иван Ерменков

Един от най-популярните американски актьори и продуценти – Били Зейн отново е в България за снимките на нов филм. Зейн е известен с ролите  си на Джон Уилър в „Туин Пийкс“, Хюи в „Смъртоносна тишина“, Кит Уокър/Фантома във „Фантомът“. Огромна популярност му носи превъплащението на ревнивния съпруг Кал Хокли в „Титаник“, където си партнира с Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо. Зеленоокият актьор влиза и в кожата на Марк Антоний в тв филм на Холмарк от 1999г. „Клеопатра“. Последният филм с негово участие е екшъна „Снайпер:Призрачен стрелец“, който излезе по световните екрани през август, 2016 година.  

Били ще остане известно време в столицата ни, а през уикенда звездата реши да разпусне с компания в Bedroom Premium Club. Той не за първи път посещава елитното заведение, а този път се забавляваше във ВИП зоната с диджей сетовете на DJ DIMO BG& C-FUSION. На уникалния пърформанс на гостуващите румънски танцьори се наслади и европейската ни шампионка на 100м. бягане Ивет Лалова-Колио. Тя бе в компанията на свои приятели и на съпруга си Симоне Колио. Атлет №1 на България не спря да се усмихва и танцува през цялата нощ на съседно сепаре до това на холивудската звезда.

IvetLalova BedroomPremium 2

снимка: Иван Ерменков

До края на месец март в Bedroom Premium Club предстоят уникални партита и гостувания на звезди от световната диджей сцена. На 25 март меломаните ще се насладят на сетовете на PETER BROWN, а на 29 март в най-елитния нощен клуб ще разпръснe чар и сексапил уникаланата DJ LADY STYLE.

Advertisement

Очаквайте още подробности за предстоящите ивенти в Bedroom Premium Club.

Continue Reading
Advertisement