Connect with us

Музика

Били Хлапето и Lexus са „извън контрол“

Avatar

Публикувано

на

Били Хлапето пусна видео към парчето си „Outta Control” с Lexus – още един ударен сингъл от дебютния албум на рапъра „В реда на нещата“. Песента е в типичния за Хлапето стил, но с допълнителна доза откровение, дълбочина и динамика. „Това е едно от любимите ми парчета в албума и всичко свързано с процеса по правенето му е като един страхотен миг“ – споделя Били – „щом се събрахме в студиото, всичко като че ли стана от само себе си“. Автори на музиката са Algoriddim, Били Хлапето и Lexus, а текста пишат Били Хлапето и Lexus, като певецът се включва с рап куплет, освен с вокалите си на припева, което носи още разнообразие в сингъла.
Режисьор на видеоклипа, както и автор на концепцията за него е Оги Костовски (SUPERS4UPEN) и визуализира идеята за стремежа към постигане на мечтите на всеки талант. Видеото е разделено на три фази, чрез които се изгражда атмосферата и градира чувството за преминаване на невъзможното за човека. В края виждаме как Били се припознава във всеки един от героите, както и те в него, чрез символиката на маската. В историята, водеща емоция е свободата, с която всеки един стремеж и всяка една крачка отвъд предела ни зарежда.

Монте Мюзик за пореден път представят качествена аудио-визуална продукция и с „Outta Control” отново затвърждава класата си на музикален продуцент. Били Хлапето пък продължава да издава хитове след „Башмайсторска“, Когато ти трябвам“, „Както искаш“, „Корпус за бързо реагиране“ и уникалния успех на актуалния му пробив с тазгодишния сингъл „В реда на нещата“, заедно с Михаела Филева, който вече има почти един милион гледания в YouTube.