Connect with us

Lifestyle

Биляна Бързакова представи новата си козметична серия

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Известни български дами поздравиха Биляна Бързакова на премиерата на новата й козметична серия Bileya. Партито се проведе в зала „Витоша“ на хотел „Маринела“, а събитието уважиха бизнесдамата Петя Раева, певицата Есил Дюран, д-р Радина Денкова, Кристина Патрашкова, коафьора Любен Николов, актрисата Илиана Лазарова, много журналисти от модните издания и блогъри.

Специален гост на вечерта бе Пьотър Пакула, който държи патента за извличане на колаген от риба със студена екстракция. Преди три години той създава полската козметична компания  Colyfine, която вече е известна по цял свят. Пред отбраната публика г-н Пакула представи марката Bileya и обърна внимание на поддържащото, обновяващо и възстановително действие на продуктите.

Присъстващите погалиха небцето си със здравословния кетъринг на ресторант Green Line, собственост на Петя Раева, ароматните вина на STOBI и изисканото шампанско Taittinger. За доброто им настроение се погрижиха триото цигуларки Венета Гудева, Каролина Рибейро и Кристина Цанова, както и поп певицата Неделяна Христова-Нел.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]Биляна Бързакова_хостесите на BILEYA[/media-credit]

Биляна Бързакова, която освен собственик е и лицето на новата козметична линия, поздрави гостите на премиерата и им благодари за споделения с нея момент. Партито продължи с коктейл, а гостите имаха възможността да се запознаят с продуктите Bileya. Като ценител на красотата и здравословния начин на живот, бившата спортистка  залага предимно на високото качество и положителния резултат. Bileya–Proamin Plus e eдинствената хранителна добавка, която се предлага на българския пазар, съдържаща естествен, жив  рибен колаген.

Advertisement

Биляна е партньор и на полската козметична компания Colyfine- единствения призводител на жив колаген в света. Bileya ще е ексклузивен представител и разпространител на суровината колаген във всичките и възможни форми за териоториите на България, Ръмъния, Гърция, Македония и Сърбия.  Субстанцията е масово приложима и възможността да се използва в различни козметични, хранителни и фармацевтични продукти я прави предпочитана и желана от много клиенти.

Именно в гр. Гданск е открит  единствения метод за извличането на колаген от риба сьомга в студена екстракция.  Точно 12 са стъпките на технологичния процес, които се пазят в дълбока тайна. По този начин се запазва и неговата биологична активност.  В света през последните години са разпространени близо 3 милиона бутилки. Този колаген е прилаган и препоръчван от най-добрите пластични хирурзи в Холивуд.

Продуктите с марката Bileya отскоро ще се предлагат и на родния пазар, в специализирани аптеки, козметични центрове и в кабинетите на най-добрите дерматолози в България.

Още информация може да получите от официалния сайт на продуктите: www.bileya.eu

Може да ни откриете и във Facebook: https://www.facebook.com/Bileya-391247821048019/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement