Connect with us

Общество

„Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Avatar

Публикувано

на

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими български звезди на традиционния си благотворителен концерт, който тази година ще се проведе под надслов „Благодаря От любов към живота“. На 6 октомври от 18:30 ч. в “Sofia Ring Mall” за 16-та поредна година ще имаме възможност да се съберем и да подкрепим жените, жертва на коварната болест.
На сцената ще излязат Дивна, Дичо, Калин Вельов, Йоанна Драгнева, струнна формация „Хипнотик“ и още любими български изпълнители, които освен, че ще изпълнят най-големите си хитове, ще благодарят на всички, които ще се включат на място или вече са дарили за каузата. Всеки присъстващ ще има възможност да подкрепи жертвите на болестта, като закупи благотворителен продукт от розовата серия на Avon.
В кампанията ще се включат и партньори на кампанията, които ще осигурят забавление както за малчуганите, така и за всички посетители на концерта.
В събитието ще участват и основните партньори на кампанията – фондация „Една от 8“. С тяхна помощ Avon стартира програмата „Бъди до мен“, която от началото си през 2016 г. насам е помогнала на над 4000 жени. Представителите на фондацията ще представят на място дейностите в рамките на програмата, както и защо подкрепата, която всички заедно предоставяме на жените, засегнати от болестта, е толкова важна за тях.
Всички присъстващи ще имат възможност и да разгледат и „Розовия кемпер“ на фондацията, чрез който достигат до стотици жени в цяла България и им осигуряват необходимата подкрепа.
100% от печалбата от всички продадени продукти ще се дарят отново за програмата „Бъди до мен“, която осигурява безплатни профилактични прегледи, юридическа, практическа и психологическа помощ на засегнатите и техните семейства.

Continue Reading
Advertisement