Connect with us

Музика

Благотворителен концерт за Данчо в Терминал 1

Avatar

Публикувано

на

На 30 септември (сряда) в клуб Терминал 1 ще се проведе благотворителен концерт в помощ на Йордан Серафимов, Данчо – Маската. На сцената ще се качат Sugar DJ’s (Tony & Ivan), Милена Славова, Сигнал, Б.Т.Р., Обратен ефект, P.I.F. и Васко Кръпката с водещ Пецата Станоев. Освен на живо, концерта ще бъде предаван и в livestream формат.

Данчо е познат като бивш собственик е на култовият клуб Маската ситуиран в Студентски град в София, Данчо е дългогодишен член на мото клуб „Лошите деца на дядото“. Всеки, който го познава ще каже не една, а много добри думи за него, а именно човек, покоряващ сърцата на хората около себе си със своята усмивка, неповторим хумор, всеотдайност и позитивизъм. Той винаги е бил сърцето и душата на компанията, клуб маската и мото клуба в който участваше. Във всеки един момент можеше да се разчита на него за участие в клуба или каквато и да е било помощ и рамо.

За съжаление обаче, Данчо в момента се нуждае от помощ. През лятото на 2020 г. той претърпява пореден инсулт. Вече има почти пълна парализа на долни крайници и частична на горни крайници. Не може да ходи и да се храни. Има сериозни затруднения с преглъщането – дави се от храна и дори от течности. Налагат се постоянни професионални грижи за него – 24/7. Стойността на полаганите грижи е около 30-35 лева на ден. Отделно на Данчо са предписани скъпо струващи лекарства: Cavinton, Nebilet, Tebokan, Vivace – на стойност около 110 лв. месечно, за които персонала следи стриктно и ги приема под контрол.

Вратите на клуба отварят в  19:00 ч., а началото ще бъде дадено в 20:00 ч.

Билети за присъствие на място: Eventim.bg – 30 лв. на предварителна продажба, 40 лв. на самата дата и на място.

Advertisement

Каси: щанд EVENTIM – ул. „6-ти септември“, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Mental Syndicate, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

LIVE Stream билети – Urbo: 10 лв. / 30 лв. / 50 лв. (скоро в продажба).

Ако бихте искали да помогнете директно, организаторите на благотворителната акция предоставят банкови детайли за финансова помощ:

Социален Дом Добревци ЕООД

BG32RZBB91551003363228

Advertisement

Райфайзенбанк България ЕАД

Основание: За Йордан Серафимов

Continue Reading
Advertisement