Connect with us

Компании

Блогът на Мтел представя неразказани истории и любопитни факти от „кухнята“ на телекома

Avatar

Публикувано

на

mtel 4

Мтел стартира блог, в който компанията представя по неформален начин актуална информация за своите дейности. Технологични новини, детайли от „кухнята“ и потребителски съвети са само част от новостите, които телекомът ще споделя в своя блог.

Материалите в платформата поднасят по интересен начин допълнителни детайли за продуктите и дейностите на Мтел и за хората, които разработват услугите на телекома. На виртуалните му страници читателите могат да намерят и съвети как да се възползват от предимствата, които ни предлагат съвременните технологии.

С новата си комуникационна платформа телекомът се нарежда сред водещите международни компании, които вече успешно ползват този канал като алтернативна възможност за актуална, директна и непринудена комуникация със своите клиенти.

„В ежедневната ни работа срещаме много интересни хора, любопитни и неразказани истории, които нямаха място в традиционните ни онлайн канали. Затова и създадохме блога като място, където можем да ги споделяме“, коментира Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел.

Разделени в шест категории – „Тенденции“, „Лайфстайл“, „Техно“, „Най“, „Лица“ и „Как да…“, материалите ще информират читателите за всички актуални теми около Мтел.

Advertisement

В „Тенденции“ потребителите ще могат да намерят анализи, коментари и обзорни текстове, представящи технологичните тенденции. „Лайфстайл“ категорията представя интересни гледни точки към различни културни събития. Този месец там може да бъдат намерени любопитни материали за кинофестивала „Синелибри“, премиерата на новия филм за Джеймс Бонд и други.

„Техно“ е категорията запазена за всички, които се интересуват от технологии и мобилни устройства. В платформата те могат да се запознаят с подробно ревю на Sony Xperia Z5 – един от флагманите на Sony тази година. „Най“ е секцията, в която читателите могат да следят интересни класации на технологична тема.

На blog.mtel.bg в рубриката „Лица“ читателите ще се срещат и с интересни личности, с които телекомът партнира по различни проекти. Първата от тях е PR специалистът и моден блогър Ванина Ханджийска, която дава съвети за новия моден сезон в специално интервю.

„Как да…“ обръща внимание на различни трикове и съвети, от които всеки се нуждае в своето ежедневие – как да удължим живота на батерията на своя телефон или как да инсталираме някое приложение.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement