Connect with us

Култура

Бляскав старт на лятото в Hacienda Beach

Avatar

Публикувано

на

Hacienda 2016 12

снимка: PR

Този уикенд бе официалното откриване на клуб Hacienda Beach в Лозенец, който продължава да налага нов стил в нощния живот край морето. Най-популярното морско заведение по Южното Черноморие посрещна известни личности, всички свои приятели и любители на добрия саунд.  „Тази година цяло лято чадърите на малкия плаж пред Hacienda Beach ще са безплатни. Искаме всички гости на Лозенец да се почувстват специални и да усетят магията на Hacienda, която отдавна се е превърнала не само в клуб, но и в арт средище, където си дават среща творци от всички жанрове“, сподели собственика Димитър Тодоранов. На терасата на заведението бе отслужен и водоствет за здраве от отец Стоян от църквата „Успение Богородично“ в Царево. Кметът на общината инж.Георги Лапчев също пожела успех на Hacienda през новия летен сезон.

За партито в Hacienda Beach акостираха тв продуцент Андрей Арнаудов, поп певицата Ирина Флорин, актрисата от „Връзки“ Илиана Лазарова, топ-моделите на „Визаж“ Фани Хараламбиева и Надин Хайдар, близначките и риалити героини Емануела и Доротея Толеви, миската Велина Узунова, както и редица представители на бизнес-средите. Официален партньор на актуалното морско заведение тази година са автомобилите Fiat, любезно предоставени от „Ауто Италия“. Медиите и специалните гости пристигнаха с новия Fiat Tipo, който впечатли гостите на черноморското селище.

Истинска музикална фиеста очаква гостите на Hacienda през тази година. Зад пулта ще застанат най-известните професионалисти в областта – Dj Vasquez, Jassen Petrov, Kaiski, Dj Tony, освен тях на морската сцена ще се изявяват DJ MASCOTA, DJ Burlak, DJ Andrew BG, DJ Chris BG, Dj Ross, MC HYPE MAN N.A.S.O. , Dj Fed, Dj Cass, Dj Big D  и още гост дидежи. Прогноза за хубаво време и музикални изгреви в Лозенец предвиждат красивите и талантливи live вокалистки Vera Russo и Kristina Nova, които също ще забавляват гостите на Hacienda. Традиционно в понеделник ще се събират почитателите на караокето, вторниците ще са запазени за култовите черни партита организирани от съсобственика на Hacienda Beach Димитър Шалявски с подкрепата на музикалния лейбъл „Монте Мюзик“, в сряда феновете ще се забавляват с диджей сетовете на резидентите DJ DiMO BG и DJ Mr.K, в четвъртък българските музикални звезди ще споделят сцената на Hacienda, в петък и събота ще е времето за комерсиалните диджей партита. В неделя идеята на собствениците е да бъдат прожектирани късометражни филми. На 1 август авторски рецитал ще изнесе джаз дивата Хилда Казасян, а на 7 август група „Тангра“ се събират в оригинален състав за клубно участие в Лозенец, след дълго отсъствие от голямата сцена.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]Hacienda_2016_Kmet Carevo_Georgi Lapchev[/media-credit]

Голямото събитие този сезон са двата големи концерта на Лили Иванова и група „Тангра“ в Бургас. Те се организират от продуцента Димитър Тодоранов със съдействието на Община Бургас. Рециталите на българските звезди са насрочени за 5 и 6 август и ще се проведат на централния бургаски плаж. На 18 юли в Музея в Царево пък се открива изложбата „Слонът“, в която ще се включат 15 родни автори, а техните творби ще могат да бъдат видяни до края на лятото. Стартът на експозицията ще бъде даден  с камерен концерт на група „Остава“.

Advertisement

От 19 до 25 юли гр.Царево ще е домакин и на първото издание на театралния фестивал “Две“. Всеки един ден от седмицата ще се играе по едно представление в местното читалище. След постановките зрителите ще имат възможност за лична среща с актьорите. В програмата на театралния фест блестят имената на Татяна Лолова, Малин Кръстев, Гeрасим Георгиев-Геро, Мария Сапунджиева, Георги Мамалев. На сцената ще се играят постановките „Свалячи“, „Умирай лесно“, „Дуенде“, „Кастинг за мъже“, „Любовна афера“, „Фенове“ и „Какво става?“. Идеен баща на фестивала е драматурга Елин Рахнев.

На 1 юли на малкия плаж в Лозенец ще бъде открита нова арт инсталация на слон, който е запазения знак на Hacienda, дело на Васил Бърдаров. Творецът е работил по изработката на оръжията и реквизита в холивудската екшън поредица „Непобедимите“. Любопитното е, че цялата конструкция е изградена от перки, които ще се задвижват от вятъра, а изгрева на слънцето ще огрява новото съоражение.

През целият летен сезон посетителите на Hacienda Beach ги очакват уникални партита и арт събития, които ще отбележат по неповторим начин Лято 2016.

Присъединете се към събитията ни във Фейсбук за още подробности.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement