Connect with us

Музика

Боби Ваклинов посвещава новата песен „Плащаш им данъци”

Avatar

Публикувано

на

Bobi Vaklinov

снимка: PR

Парчето „Плащаш им данъци“ е създадено по повод 25 години от ’89 насам и промените тогава. Съвсем в духа на автентичната рап музика, Боби Ваклинов и Милица Гладнишка надигат глас с идеята, че рапът трябва да бъде И социално ангажиран – все пак се е зародил като форма на протест. В 4-те минути на „Плащаш им данъци“ те успяват да съберат голяма част от “мъката” на Прехода. А проблемите са все едни и същи. Тъпчем на едно място и като че ли е дошло време да осъзнаем, че освен от политиците, които са основните виновници за положението, за да стане България по-добро място за живеене, промяната зависи от всеки един от нас.

В основата на създаването на парчето са Боби Ваклинов, Милица Гладнишка – текст, вокали и Rxdi – китари. Екипът не скрива удоволствието от съвместната си работа. Благодарностите са за HRD ON DA BEAT – музика,  Димитър Попов – микса, мастера и подкрепата, както и HIGHASS ENTERTAINMENT – за силното видео.

Парчето „Плащаш им данъци” е посветено на целия ни политически елит на Прехода. Шансовете да бъде чуто от тях са малки. Боби Ваклинов споделя, че ще работи за това, след още 25 години ситуацията да е малко по-различна, малко по-добра. Това е само началото.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement