Connect with us

Lifestyle

Бориса, Жана Бергендорф и Заки се забавляват в Hacienda Beach

Avatar

Публикувано

на

Жана и Заки 1

снимка: Жана Бергендорф и Заки, ПР

И този уикенд в клуб Hacienda Beach в Лозенец, който наложи нов стил в нощния живот край морето, се забавляваха до зори много популярни личности. Най-известното заведение по Южното Черноморие посрещна тв водеща Джуджи изцяло в женска компания. Чаровните дами вдигаха наздравици с шампанско през цялата вечер. Бориса Тютюнджева също избра Hacienda, за да купонясва край морския бряг. Красавицата показа, че е в уникална форма и не спря да раздава усмивки. Поп звездата Жана Бергендорф се наслади на добрия саунд в Hacienda и се забавлява заедно със Заки, който от години е фен на черноморското селище .

[media-credit name=“Бориса Тютюнджиева, снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“528″]Бориса_Тютюнджиева[/media-credit]

Истинска музикална фиеста очаква гостите на Hacienda през месец юли. В заведението ще пускат най-актуалните диджеи, които ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат DJ Dimo, DJ Mr.K, Dj Vasquez, DJ Fed. На морския бряг със свои концерти ще акостират Криско, Графа и Ice Cream. Традиционно вторниците ще са запазени за черни партита, а в четвъртък ще се изявяват БГ изпълнители. На 24 юли на сцената на Hacienda Биляна Йотовска ще представи най-новото си Secret Garden Show. Голямото събитие ще е концерта на Фондацията на 31 юли. За първи път те ще имат клубно участие и то на морето. От сега интереса към музикалния спектакъл е голям. На плажа край Hacienda ще бъде изградена специална сцена, очаква се да пристигнат два тира с техника. Преди две години подобен проект бе реализиран за концерта на Лили Иванова, а идеята бе на собственика на заведението Димитър Тодоранов.  Именно Фондацията ще даде началото и на нов музикален DJ фестивал, който ще се вихри три поредни дни в Hacienda.

Hacienda_ Program_July

Hacienda Beach е първият клуб в България, който вече работи с най-скъпата звукова система L-acoustics. Престижната френска компания е избрала именно морското заведение, за да представи уникалната техника. До момента в Източна Европа единствената дискотека, която работи с тази система е Bamboo Club в Румъния.

Continue Reading
Advertisement