Connect with us

Кино

Брад и Анджелина в „Край Морето“

Avatar

Публикувано

на

Десет години след като Мистър и мисис Смит ги събра първо на екрана, а после и в живота, най-влиятелната холивудска двойка – Брад Пит и Анджелина Джоли-Пит, е отново заедно пред камерата. Най-новият проект на носителката на Оскар Аджелина Джоли-Пит Край морето, в който тя е сценарист, режисьор, продуцент и влиза в главната роля, идва след успешния й последен режисьорски филм Несломен. В лентата участват още Мелани Лоран, Мелвил Попо, Нилс Ареструп и Ришар Боренже.

Филмът проследява историята на американския писател Роланд (Брад Пит) и съпругата му Ванеса (Джоли-Пит), които пристигат в спокоен и живописен френски морски курорт, с цел да спасят брака си. Прекарвайки все повече време с новото си обкръжение, част от което са наскоро омъжената двойка Леа (Лоран) и Франсоа (Попо), местните Мишел (Ареструп) и Патрис (Боренже), те все по-ясно осъзнават нерешените си проблеми.

Първите кадри от дългоочакваното завръщане на семейство Пит ясно показват, че Край морето е издържан и стилово, и като начин на разглеждане на човешката природа в духа на европейското кино и театър от 60-те и 70-те години на миналия век.

В България Край морето излиза през януари 2016 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement