Connect with us

Общество

Братя Мангасариян в „Рубаят“-НДК

Avatar

Публикувано

на

Mangasarian2

снимка: PR

Братя Мангасариян – Зюмбюл (Силвестър Силвестров), Кулю (Владислав Петров) и Среброто (Александър Сано) се завръщат със зрелищен спектакъл на сцената на именития столичен ресторант „Рубаят”- НДК!

На 19 ноември (четвъртък), от 21:00 часа, триото ще представи най-новото си Stand Up Comedy шоу “За вредата от образованието, културата и изкуството”. Комедийната вечер ще бъде изпъстрена с много смях, комични етюди и хумор за всяка възраст. В шеговит тон Братя Мангасариян ще представят сериозен критичен анализ на актуалната културна и обществено-политическа ситуация в България. Тяхна характерна черта е боравенето с гротеска, с цитати от поп културата, но бягайки далече от баналностите и грубата улична реч. В своето представление ще разгледат въпроси като:

„Защо един от най-големите физици на Земята – Алберт Айнщайн не е завършил физика? Един от най – големите български актьори – Наум Шопов не е завършил НАТФИЗ? Един от най-големите диктатори в света – Саадам Хюсеин не е завършил училище за диктатори? и мн.др. На 19 ноември, Братя Мангасариян обещават много смях, забавление и добро настроение сред уютната обстановка на ресторант „Рубаят“-НДК!

Mangasarian Brothers1
Continue Reading
Advertisement