Connect with us

Кино

Бриджит Джоунс се завръща с Патрик Демпси под ръка и „Бебе на хоризонта“

Avatar

Публикувано

на

CC24 D024 00355 0081R CROP COMP

снимка: PR

Тази есен сме на бебешко парти не на кого да е, а на самата Бриджит Джоунс. Рене Зелуегър ще възроди култовата британска героиня на 16 септември в БРИДЖИТ ДЖОУНС: БЕБЕ НА ХОРИЗОНТА. Историята няма няма как да се завърти без любимеца на милиони жени по света Марк Дарси, в чиято роля отново ще видим Колин Фърт. Още с първите кадри от филма става ясно, че бракът му с Бриджит не е потръгнал и тя е отново сама. Това в никакъв случай не означава, че животът й е пълна каша. Напротив, Бриджит е получила мечтаната работа, отново има време да обикаля клубовете и да купонясва и – не на последно място – запознава се с изключително чаровния и галантен Джак, в чиято роля ще видим д-р Мечта от Анатомията на Грей – Патрик Демпси.

Но… две щури нощи поставят Бриджит в неловката ситуация да не знае кой е бащата на бъдещото й дете – старата любов или новата тръпка.

Кой е бащата? Ще се събере ли Бриджит и с кого от двамата или ще й се наложи да бъде самотна майка? Отговорите на тези и още много въпроси – в БРИДЖИТ ДЖОУНС: БЕБЕ НА ХОРИЗОНТА от 16 септември в кината.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement