Connect with us

Swing

Броени дни до концерта на Орлин Павлов, Биг Бенд „Брас асоциация“ и Софийска Филхармония

Avatar

Публикувано

на

Orlin Pavlov

Остават броени дни до концерта на Орлин Павлов с ръководените от Ангел Заберски музиканти от Биг Бенд „Брас асоциация” и Софийска Филхармония. Репетициите текат с пълна сила, а изпълнителят не пропуска да държи феновете си в течение като пуска кратки клипове от работния процес на личната си страница във Facebook.

„Концертът, който подготвяме е изключително вълнуващ за мен. От една страна имаме това неповторимо бигбендово звучене, което изцяло променя мащаба и начина, по който въздейства поп музиката, от друга сме включили класики на Франк Синатра, които за мен е огромна чест и удоволствие да изпълнявам. Музикантите, с които работих по преаранжирането на собствените ми парчета за подобен състав са изключителни професионалисти и успяхме да направим  нещо съвършено ново. Песните се наситиха с онази емоция, която само живото изпълнение може да предаде, това е едно много лично послание от нас, които сме на сцената към хората в публиката“.

Както вече стана ясно към BIG BAND CONCERT се присъедини и Белослава, с която Орлин ще изпълни популярно романтично парче. Сред другите акценти са песни на Франк Синатра като вдъхновението идва от 100-годишнината от неговото рождение и следата, която той оставя в музиката на 20 век.  BIG BAND CONCERТ е поп, джаз и суинг проект. Финалният щрих в този вълнуващ спектакъл идва от Andrews, които ще се погрижат изцяло за визията на музикантите.

Билетите за BIG BAND CONCERT може да закупите в мрежата на EVENTIM на цена от 25 до 60 лв. При наличност билети за BIG BAND CONCERT ще могат да се закупят и от зала България в деня на концерта до 19:00 часа.

снимка: PR

Advertisement
Continue Reading
Advertisement