Connect with us

Lifestyle

Брус Уилис участва и в най-новата рекламна кампания на HELL

Avatar

Публикувано

на

Bruce Willis HELL Commercial 2 scaled

снимка: ПР

Рекламното видео е вече и в ефир

В най-новата реклама на HELL Брус Уилис пие не само популярната енергийна напитка, а и новото лятно предложение – HELL ENERGY Coffee. Заедно с холивудската звезда участие взима и знойната красавица от “Despacito”, а заснетата в Ню Йорк реклама започва да се излъчва от днес по телевизията и в социалните мрежи.

Това е второто участие на Брус Уилис в реклама на HELL ENERGY, след като актьорът се съгласи да бъде лице на бранда за още 2 години. Компанията, която дистрибутира своите продукти в над 50 държави и е лидер в голяма част от тях, подписа договор и с горещото момиче с магнетична усмивка –  Сулейка Ривера. Латиноамериканката е смятана за най-красивата жена в света и добива популярност с главната си роля в най-гледаното видео на всички времена “Despacito” (с над 6.7 милиарда гледания).

Кампанията има за цел да популяризира не само енергийните напитки HELL ENERGY, а също и HELL ENERGY Coffee – най-новия бранд айс кафе, който ще дебютира на международния пазар тази година. Рекламата е заснета по улиците на Ню Йорк и в луксозен апартамент на 52-рия етаж в Манхатън, в сътрудничество със същата американска продуцентска компания, която е заснела и предния видеоклип, така че актьорът се среща с много „стари познати“ на снимачната площадка. Също както и по време на предишните снимки, Холивудската суперзвезда остава изключителен професионалист, но показва и своята забавна страна в смешни моменти с екипа.

Advertisement

Тази година снимките се проведоха на изключително красива локация, забавлявахме се много и всичко мина гладко. Заедно с конспиративната усмивка на Брус , включихме малко смешни гаф-моменти в последната сцена, така че тазгодишната реклама създава много различно усещане от предишната. Очарователният характер на Брус пасва изцяло на нашата концепция, а в лицето на красивата Сулейка намерихме идеалният партньор за него.“, сподели Péter Pantl, Маркетинг директор на HELL ENERGY.

Кампанията с Брус Уилис ще започне в средата на май, а телевизионната реклама можете да гледате на този линк.

Continue Reading
Advertisement