Connect with us

Tехнологии

Булсатком пуска за празниците безплатна телевизия

Avatar

Публикувано

на

По повод предстоящите Великденски празници и удълженото извънредно положение в страната, Булсатком пуска безплатна телевизия на всички домакинства, пасивни или активни клиенти на компанията, които имат необходимото Булсатком оборудване. За периода 15-26 април, финансово затруднените клиенти на оператора ще могат да се възползват от телевизионен план „Старт“.

Като най-разпространен телевизионен доставчик, обслужващ най-голям брой домакинства в България, Булсатком активира базов пакет ТВ програми и за клиентите с ограничени възможности, за да направи семейните празници у дома още по-приятни. Телевизионен план „Старт“ включва над 50 канала, сред които едни от най-гледаните в страната, като БНТ, bTV, NOVA, TV+, Planeta TV, Diema Family, Discovery, TLC, bTV Lady, bTV Comedy, Fox, TV Europa.

Клиентите на Булсатком, които вече са направили плащане за периода 15-26 април, ще имат достъп до целия набор от ТВ програми и пакети, независимо от тарифния си план и използвана технология на достъп. Празничното богато и разнообразно съдържание включва над 110 канала за клиенти на сателитна телевизия и над 250 канала за IPTV.  Потребителите ще се насладят и на програмите от спортните пакети Max Sport Plus Lite и Sport+, както и на няколко нови филмови канала – Movie Star и Timeless Drama Channel. Напълно безплатна за всички клиенти на IPTV е и Видеотеката на Булсатком, която регулярно се обновява с филми, сериали, детски и документални поредици.

Всички потребители на Булсатком услуги, които пропуснат да подновят абонамента си през този период, ще бъдат прехвърлени към базов пакет „Старт“ за периода на празничната инициатива и няма да бъдат изключвани.

„В Булсатком осъзнаваме отговорността, която имаме като комуникационна компания, особено в период на непредвидими предизвикателства пред обществото. Ролята ни е не само да предлагаме и поддържаме високо качество и непрекъсваемост на телевизионните и интернет услуги, а и да разнообразяваме избора от развлекателно и информационно съдържание. По този начин се надяваме, че допринасяме клиентите ни да бъдат добре информирани, но също така помагаме за това предстоят им вкъщи да бъде по-приятен“, коментара Станислав Георгиев, Главен Изпълнителен Директор на Булсатком ЕАД.

Advertisement

Търговската мрежа на Булсатком продължава да работи с нормално работно време,  прилагайки извънредни мерки за опазване здравето на служителите и клиентите си. В  допълнение към кампанията #ОстаниВкъщиСпасиЖивот и подобреното електронно обслужване, Булсатком активира възможност за „Бързо Плащане“ през корпоративния сайт на компанията bulsat.com, където само с абонаментен номер клиентите могат да  погасят месечните си сметки бързо и лесно.

Булсатком ЕАД е най-големият доставчик на платена телевизия в България, с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия и сред ключовите компании, предлагащи IPTV и услуги за мобилна телевизия с приложението Bulsatcom TV. Комбинираното портфолио с услуги за оптичен високо-скоростен интернет в над 60 града позиционира Булсатком сред най-големите 3 компании за Телевизия и Интернет в страната.

Булсатком ЕАД излъчва над 250 канала, от които 110 в HD формат и 5 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, които се излъчват ексклузивно в мрежата на оператора, сред които са развлекателни и хоби програми  като Hobby TV, Hobby HD TV, Hobby Lov, TV+, Sport+ и много други.

Видеотеката на IPTV услугите на Булсатком е напълно безплатна. Включва над 150 нови заглавия на игрални филми, 15 сериала, над 200 анимационни епизода, както и пълнометражни анимации. Предоставя достъп до образователните серии на Disney English за децата, изучаващи английски език.

•   Timeless Drama Channel – демо версия на световно известния канал за турски сериали, достъпна в България ексклузивно за клиентите на Булсатком. Със своите продукции с рекорден рейтинг, завладяващи истории и актьори, признати в целия свят, каналът ще прикове вниманието на любителите на драма и романтични сериали. TDC е изключително популярен и успешен в Сърбия, Румъния, Албания и Хърватска, където се разпространява от миналата година, а в България Булсатком придоби ексклузивни права за излъчване на канала и ще може да предостави на своите клиенти достъп до уникално премиум съдържание.

Advertisement

•   MovieStar – българският филмов канал, предлагащ над 300 продукции на година от световните филмови студия, абсолютен фаворит на любителите на киното. Зрителите могат да се насладят на филми от всички жанрове на оригинален език, субтитрирани на български, и без прекъсвания за реклами. Съществена част от програмата на канала е посветена на филми, които не са били излъчвани до момента в българския телевизионен ефир.

Continue Reading
Advertisement