Connect with us

Музика

БУЛСТРАД АРЕНА стана събитие номер 1 за русенци

Avatar

Публикувано

на

Със забавления, игри, музика и над 40 участника на три сцени се откри най-модерното, функционално и бизнес ориентирано съоръжение за международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития в България.

Голямата новина, че Русе е избран за Европейска столица на спорта през 2016 г.  съобщи за първи път от сцената кметът на града Пламен Стоилов и изчете официалното писмо от Джан Франческо Лопатели.

БУЛСТРАД АРЕНА откри с тържествено изпълнение на химна на република България от Тереза Тодорова, която изправи на крака и развълнува публиката. Русенският митрополит Наум освети залата.

Най-накрая Русе получи своята мечта“ – обяви от сцената в емоционалната си реч Пламен Бобоков, основен инвеститор. Той благодари поименно на всички над 20 личности, които в последните години застанаха зад проекта. „БУЛСТРАД АРЕНА е победа за нас, победа за Русе, победа за България, победа на вярата, на постоянството и упорството. Ние изградихме третия мост на Дунава“ .

Празникът за русенци започна още в ранния следобед. Въпреки жегите пред  БУЛСТРАД АРЕНА забавленията на две сцени включваха DJ парти, баскетболни уроци, забивки и демонстрационни мачове от различните тимове на Дунав Русе, футболното шоу „Човекоджага“, изпълнения на вокална група „Слънце‘‘ и забавните приказки на  Ники Станоев, които оживяха нарисувани на живо пред посетителите.

Advertisement

Разбира се, короната в откриването беше концертът на примата Лили Иванова, която развълнува до сълзи всички присъстващи с изключителните си изпъления на най-големите си хитове.

 

Информация за предстоящите събития в БУЛСТРАД АРЕНА“ може да откриете на сайта http://bulstradarena.com/, а билети в партньорската мрежа на Eventim.bg.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]BULSTRAD ARENA 6[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement