Connect with us

Музика

Бунт и размирици избухнаха в новия клип на Графа

Avatar

Публикувано

на

cover vulk edinak

Графа изпраща силни и лични послания за нуждата от повече смелост и отстояване на собствената позиция с песента „Вълк единак”.  Във видеоклипа на едно от най-характерните и алтернативни парчета от албума „Моменти”, изпълнителят насочва вниманието на феновете към темите за самотата, отчуждението и страхът от социалното изключване.

„Вълк единак“ е неотложният план за бягство от измислената реалност, от фалшивата самоличност и ежедневните заблуди на виртуалния свят, в който „човек за човека е вълк”. С динамичната режисура на Люси Иларионов и красивите кадри на оператора Андрей Андреев, Графа се изправя смело „лице в лице срещу това, което всъщност сме”, както самият той пее в песента.

M0A9232

В новото видео участват и музикантите, които ще бъдат на сцената на големия концерт на 6 април в зала Арена Армеец. Това са Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и струнния оркестър на „Софийски солисти“. „Вълк единак“ е една от двайсет и петте песни, чиито специални концертни версии ще прозвучат на живо пред мащабната публика.

Премиерата на видеото е на 3 март.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement