Connect with us

Lifestyle

„Бъдители“ вдъхновиха ученици с личен пример

Avatar

Публикувано

на

Buditeli Dobroslavtsi 4

снимки: Георги Алексиев

Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример гостува на 179 ОУ “Васил Левски” в село Доброславци. Събитието се проведе съвместно с Народно читалище „Пробуда“ и с подкрепата на г-жа Светла Крумова – кмет на село Доброславци.

Пред учениците своите лични истории разказаха Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Минко Лазаров и Явор Панталеев.

Основното, за което Бъдителите решиха да говорят пред учениците бе вярата, добротата, уважението и самоинициативата. Минко Лазаров успя да впечатли децата като се появи в колоездачен екип и сподели, че е пристигнал от София до село Доброславци със своето колело, а след края на събитието децата го изпратиха и силно се възхитиха на неговия ентусиазъм.

Бъдителите отново подариха много усмивки, снимаха се с учениците, поговориха си допълнително с всеки един от тях и споделяха радостта от преживяното.

Advertisement
????????????????????????????????????

[/media-credit] ????????????????????????????????????

Съвсем наскоро благотворителната инициатива „Бъдители“ получи и специална награда на церемонията за значими постижения в бизнеса „Vip Business Awards 2016“, която по традиция отличи инвестициите на бизнеса в образованието.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Continue Reading
Advertisement