Connect with us

Lifestyle

„Бъдители“ вдъхновяват ученици в София

Avatar

Публикувано

на

Благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на 101 СОУ “Бачо Киро” в София на 5-ти декември (понеделник) от 12:00 часа по покана на директора на училището Весела Иванова.

На тема „Професията като призвание. Как да я открием?“ ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Явор Панталеев и Емил Лесов. Поканата от г-жа Весела Иванова за пореден път доказва удовлетворението от ценността, която дават събитията на „Бъдители“. През миналата година тя беше директор на 171 ОУ “Стоил Попов”, където беше първото гостуване на инициативата, а през тази година кани лекторите в новото училище, за чието развитие ще работи – 101 СОУ “Бачо Киро”.

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдител.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement