Connect with us

Lifestyle

„Бъдители“ говорят за успеха на студенти в Икономически университет – Варна

Avatar

Публикувано

на

poster

Под формата на вдъхновяващи и обучителни лекции двама Бъдители, които обожават професиите си ще разкажат как са успешни и щастливи в България, като дадат на аудиторията ключове за успех и реализация. Събитието е подходящо за личности от всякаква възраст и се организира от благотворителната инициатива „Бъдители“ и кариерния център към Икономически университет – Варна на 15-ти април от 17:00 часа.

Пред студентите своите успешни истории ще разкажат Биляна Панталеева – управител на „Ойро Ивент“ и основател на благотворителна инициатива „Бъдители“, и Явор Панталеев – търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД, а темата на лекцията ще бъде „Как да Бъда успешен в България?“.

Само няколко часа по-рано Бъдителите Биляна и Явор ще гостуват и на учениците в Частна профилирана гимназия по туризъм и предприемачество “Райко Цончев” в град Добрич, където също ще предадат част от своя опит и ще вдъхновят младежите с личен пример.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Continue Reading
Advertisement