Connect with us

Lifestyle

„Бъдители“ зарадваха децата в столично училище

Avatar

Публикувано

на

Биляна Панталеева Бъдители 2

снимка: Теди Грозданов, PR

Биляна Панталеева и Явор Панталеев – едни от най-мотивиращите „Бъдители“ разказаха на децата от 171 ОУ „Стоил Попов“ в София своите успешни професионални истории и разкриха тайните за това как да станем Бъдители.

Събитието е съвместна инициатива между район „Нови Искър“, 171 ОУ „Стоил Попов“, общността „Бъдители“ и се реализира под патронажа на кмета на Нови Искър, г-жа Даниела Райчева. Директорът на училището г-жа Весела Иванова откри събитието и представи пред учениците, учителите и гостите лекторите от благотворителната инициатива „Бъдители“.

Първа своята лекция започна бизнес обучителят Биляна Панталеева, която е основател на инициатива „Бъдители“. Пред децата от 171 ОУ „Стоил Попов“ тя разказа своята лична история, какво е професията Човешки ресурси (HR) и за това каква е правилната формула да открием желаната професия, която да ни носи лично и финансово удовлетворение. По време на лекцията децата също споделиха за своите стремежи, хобита, мечтани професии и се убедиха в едно – бъдеще в България има!

Като втори лектор се изяви Явор Панталеев – търговски директор на първото частно дружество в България за спедиция и логистика. Той предложи на децата забавни техники за презареждане при умора, с което успя да предизвика много истински усмивки и спечели сърцата на гостите. От неговата лекция децата научиха подробности за различните дейности в спедицията, както и един важен урок по финансова грамотност, за да оценят подобаващо уютното училище и добрата атмосфера, в която те получават знания и се развиват като личности.

Advertisement

Специален гост-лектор на събитието беше фотографът Теди Грозданов, който разказа на децата как е превърнал любимото хоби в своя професия и уроците, които е научил по пътя си до момента. Той е известен като „фотографът на звездите“, а пред обектива му са заставали едни от най-популярните лица от България и чужбина, сред които Миро, Преслава, Илиана Лазарова, Алисия, Ивелин Попов, Наталия Кобилкина, Орлин Павлов, Анелия, Йоргос Ясемис, Кириакос Георгиу, звездите от Dancing Stars Атанас Месечков и Нели Атанасова, Мис България 2011 Ваня Пенева, Мисис България Марияна Маринова и още куп модели от водещи модни агенции в България, които красят кориците на най-лъскавите списания.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Continue Reading
Advertisement