Connect with us

Кино

Българка вече гледа ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ

Avatar

Публикувано

на

10649870 10152597586726558 7733362904278236303 n

The Hobbit TBOTFA poster smallЗа да отбележи края на сагата за Средната земя, режисьорът Питър Джаксън обяви безпрецедентен глобален конкурс за феновете. Над 140 000 души от цял свят се включиха в надпревара за петдневно пътешествие в Средната земя с домакин самият режисьор. Избраниците са едва 75, но в „Задругата“ попадна и наша сънародничка – Виктория Георгиева. През изминалите дни групата щастливци се събра в Нова Зеландия и обиколи местата, които имат ключова роля в трилогията. Пътешествието из Средната земя вкючваше и много тематични предизвикателства. Кулминацията на паметно изживяване беше ексклузивна прожекция на ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ седмици преди световната премиера. На прожекцията е присъствал самият създател на филмите и носител на Оскар – режисьорът Питър Джаксън.
Възможността феновете да гледат финалния филм предпремиерно в компанията на Питър Джаксън не се изчерпва с глобалния конкурс. City Radio&TV съвместно с „Форум Филм България“ дават уникалната възможност един от най-запалените почитатели на сагата за Средната земя в България да присъства на световната премиера на ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ в Лондон на 1 декември, с която ще бъде отбелязан краят на емблематичното 13-годишно пътуване из Средната земя. По червения килим ще минат Орландон Блум, Сър Иън Маккелън, Люк Еванс, Мартин Фрийман, Бенедикт Къмбърбач, Еванджелин Лили, Кейт Бланшет и всички останали звезди, изиграли ключовите роли в тази епична сага. Един българин ще стане част от събитието заедно със свой любим човек. Конкурсът тече до 20 ноември, а условията за участие са на www.city.bg.

1414891140313
В очакване на 19 декември излезе и финалният трейлър на заключителната глава ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ. Видеото обещава епичен край на сагата, започнала преди 13 години с първата част на „Властелинът на пръстените“. Драконът Смог е на път да унищожи Езерния град, Саурон се е завърнал в Средната земя, а всички – от Билбо Бегинс до Гандалф чувстват, че съдбата им е предрешена. И въпреки че трейлърът е мрачен и носи заряда на обреченост, през цялото време можем да забележим тийзъри към епичните екшън сцени, които ни очакват. А финалната битка на петте армии обещава зрелищен завършек на сагата.
В заключителната глава ще видим завръщането на любимите ни герои Билбо Бегинс (Мартин Фрийман), Леголас (Орландо Блум), Гандалф (Иън Маккелън), Смог (Бенедикт Къмбърбач), Галадриел (Кейт Бланшет) и Тауриел (Еванджелин Лили).
Очаквайте заключителната глава на сагата за Средната земя ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ АРМИИ от 19 декември в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Continue Reading
Advertisement