Connect with us

Култура

Български супергерой спасява София

Avatar

Публикувано

на

Ракиямен2 1

снимка: ПР

След успешната мисия „Среща с читатели в Пловдив” създателят на видеоканала, достигнал топ 5 по популярност в България, Кристиан Чарли Танев пое на софийска мисия.

Ракиямен или героят, с когото България почти свикна, се срещна с почитатели тази неделя, 9 юли 2017 г., в книжарница „Сиела” в Мол „Парадайз” – София. С брада или без, Чарли Танев разказа за това как се създава комикс, за влогърството и за предизвикателството да останеш себе си в един силно комерсиализиран свят, а малко след това раздаде автографи и се снима с почитатели.

Ракиямен2 3

снимка: ПР

В „Ракиямен 2: Кьосе” лъмбърсексуалният мъж е на мода, а естественият външен  вид предизвиква подигравки. Ракиямен е поставен пред ново предизвикателство. Залогът е по-висок от всякога, а целта – недостижима. Единствено супергероят и неговият верен спътник Мезе могат да разплетат мистерията – възможно ли е да си кьосе и въпреки това да имаш момичето на мечтите си?

Advertisement

„Ракиямен 2: Кьосе”  е на първо място хумор и след това – комикс. Със 144 257 абонати на видеоканала си и с над 57 000 последователи във Фейсбук Кристиан Чарли Танев и художникът на илюстрациите Станислав Дамянов („Просто Спас”) са сред най-успешните и социално ангажирани млади автори.

Очаквайте Ракиямен и в Стара Загора, Бургас, Варна, Плевен и Русе!

„Ракиямен 2: Кьосе” по дати и градове:

16 юли, 13:00 ч, Стара Загора, Книжарница Ciela Books & Music – Park Mall Stara Zagora

23 юли, 13:00 ч, Бургас, КНИЖАРНИЦА CIELA BOOKS & MUSIC – MALL GALLERIA

Advertisement

30 юли, 13:00 ч, Варна, Книжарница Ciela – Фестивален и конгресен център

6 август, 13:00 ч, Плевен, Книжарница Ciela Books&Music – Mall Pleven

13 август,13:00 ч, Русе, Книжарница Ciela Books & Music – Mall Русе

Внимание: „Ракиямен 2: Кьосе” е специално издание за литературни снобари.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement