Connect with us

Gaming

Haemimont Games предизвиква играчите да създадат първата човешка колония на Червената планета в играта „Surviving Mars“

Avatar

Публикувано

на

surviving mars art

Стратегическата игра „Surviving Mars“, създадена от българското студио Haemimont Games, предизвиква играчите да планират, построят и управляват първата колония на Червената планета. Тя насочва вниманието към предизвикателствата, които човечеството ще срещне, когато се опита да превърне Марс  в свой постоянен дом.

Играта, която се издава от Paradox Interactive, вече е достъпна на Xbox One, PlayStation®4, както и на операционните системи Linux, MacOS, и Windows. Haemimont Games, първото българско студио за игри, е добре познато на геймърите от цял свят със серията Tropico, култовата игра Victor Vran, първата българска комерсиално успешна игра Tzar и много други.

Surviving Mars

Haemimont и Paradox предизвикват най-смелите представители на човечеството да колонизират червената планета. Играчите са изправени пред задачата да създадат  устойчива инфраструктура на Марс, въпреки ограничените ресурси и екстремни условия. Те трябва да я развият в културно и технологично отношение за да може колонията да се развива самостоятелно без помощ от Земята. Възможностите, които играта предоставя са на практика безкрайни, като част от тях може да видите в новия трейлър на Surviving Mars –

Какво очаква играчите?

Advertisement
  • Създаване на устойчиво бъдеще на Марс:

Оцеляването на планета, която не е създадена да поддържа човешки живот предизвиква играча да използва своите знания и умения и да изгради от нулата една цяла цивилизация.

  • Колонизаторите на Марс са личности със собствена индивидуалност:

Разработчиците са обърнали специално внимание на героите в играта и са изградили образи с характери на истински хора. Всеки колонизатор е уникален индивид със своите силни и слаби страни и поведението му оказва влияние върху социалната среда, създавайки нови предизвикателства за играчите.

  • Разкрийте мистериите на Марс:

Вдъхновена от класически фантасти като Айзък Азимов и Артър Кларк, играта “Surviving Mars” крие много тайни. При всяко преиграване играчите ще се натъкнат на някоя от Мистериите на Марс – голям на брой фантастични истории, от които се пада по една в игра. Дали тези мистерии ще донесат голямо богатство или ужасно разрушение? Всеки играч ще открие сам за себе си.

  • Специално за новите конзоли:

“Surviving Mars” е с включена 4К поддръжка за Xbox One X и PlayStation®4 Pro

  • Пълен набор от възможности за модификация:

Играта включва огромен брой вградени функции и инструменти за модификация, които ще позволят на играчите да оформят живота на Червената планета по свой личен вкус и план. Това може да се случи още на първия ден, като един от предложените модове е мисия за създаване, спонсорирана от The Yogcast, един от гигантите на видео-гейминг пазара.

Surviving Mars 2

Допълнителна информация – www.survivingmars.com  и   http://store.steampowered.com/app/464920/Surviving_Mars/

Continue Reading
Advertisement