Connect with us

Кино

„Бъмбълби“ представя на зрителите един истински букет от емоции

Avatar

Публикувано

на

bumblebee still

снимка: ПР

Този декември първият самостоятелен филм от супер успешната поредица Трансформърс ще бъде факт и ще разкаже историята на култовия герой Бъмбълби. Дългоочакваният трейлър представя на зрителите един истински букет от емоции, в който трогателните моменти се преплитат със суровата реалност и подлагат силата на Бъмбълби на изпитание. Съдбата обаче му поднася куп изненади, които ще възпитат у героя една истинска дързост и той няма да се предаде пред нищо.

Автоморга в малко крайбрежно калифорнийско градче се превръща в скривалище за Бъмбълби, докато бяга от тези, които искат да го заловят и изучават през далечната 1987. Чарли (Хейли Стейнфелд) е на прага на пълнолетието и в търсене на своето призвание. Именно тя открива Бъмбълби – ранен и съкрушен от водените битки. Чарли се заема с ремонта и когато приключва, изненадата е огромна – това не е обикновен VW Beetle, а нещо много повече.

Режисьор е Травис Найт (Кубо и пътят на самурая, Коралайн), а в главните роли ще видим Хейли Стейнфелд (Така е на 17, Перфектният ритъм 2), Памела Адлън (Луи), Джон Сина (Баща в излишък 2, Тотал щета), Джордж Лендеборг Младши (Спайдърмен: Завръщане), Джейсън Дръкер, Кенет Чои (Американска криминална история), Аби Куин (Телефонна линия), Рейчъл Кроу (Офисът) и Грейс Дзини (Странични ефекти).

Филмът е продуциран от ветераните от поредицата Трансформърс Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам (Арго, Генезис) също ще се присъедини към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсон (Незабравимо).

Advertisement

Първият трейлър дава сериознa заявка за един своеобразен филмов шедьовър, който ще ни накара буквално да очакваме автомобилите ни да проговорят всеки момент и който отново залага на емоционалната връзка човек – машина.

Бъмбълби се паркира в кината на 21 декември на 3D.

Continue Reading
Advertisement