Connect with us

Музика

Б.Т.Р. и ТАНГРА на празника на Несебър

Avatar

Публикувано

на

BTR Poster

снимка: ПР

Култовите групи са само част от зрелищната програма по случай празника на града

За поредно лято жителите и гостите на Несебър ще съпреживеят широката палитра от зареждащи  емоции, съпътстващи  двудневната богата програма, която по традиция ще кулминира в нощта на 15 август с впечатляващо 3D светлинно шоу на крепостните стени и грандиозен пиро-музикален лазерен спектакъл.

В тържествените концерти ще участват любимците на вече три поколения българи „Тоника СВ“ и легендарните рок банди „Б.Т.Р.“ и „ТАНГРА“. Почитателите на стилната класическа музика ще се насладят на Триото тенори „Изящните гласове“, а магията на българския фолклор ще заплени публиката чрез музикалните и танцови изпълнения на Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“. „Морските звездички“ на Несебър пък ще зарадват малки и големи със своя талант и детско очарование.

Отслужване на празнична Света литургия в храм „Св. Успение Богородично“ и ритуал по тържественото издигане националния флаг също са включени в програмата.

Advertisement

Във връзка с извънредната обстановка в страната и света, причинена от COVID-19, организаторите от Община Несебър ще се погрижат честванията по случай празника на града да преминат при пълно спазване на разпоредените от Министерство на здравеопазването  противоепидемични мерки.

Continue Reading
Advertisement