Connect with us

Телевизия

Ваканция, изпълнена с магия – нови епизоди на „Островът на летния лагер“

Avatar

Публикувано

на

Summer Camp Island 1

Ваканцията е чудесно време, особено когато сте в добра компания. Героите от вълшебния лагер – Оскар и Таралежка знаят това най-добре. Приятелите преживяват заедно множество фантастични приключения, учат тайното изкуство на магията, решават мистерии и ходят на многобройни пътешествия. Всичко това, под зоркия поглед на добрите вещици-възпитателки.

„Островът на летния лагер“ е американска анимационна поредица, създадена от Джулия Пот и продуциранa от Cartoon Network Studios. Предаването разкрива приключенията на двамата най-добри приятели от Ню Джързи – Оскар и Таралежка, които прекарват първата си лятна ваканция на лагер, който на пръв поглед изглежда съвсем обикновен. Реалността обаче се оказва изненадваща за героите – мястото на което са попаднали е изпълнено с магия, възпитателките са вещици тийнейджърки, а в горите може да срещнете елфи, дружелюбни чудовища, йетита и сладки извънземни.

Какво могат да очакват зрителите от втори сезон? Таралежка ще получи своя първи индивидуален урок по магия с вещицата Сузи. Оскар ще премине няколко терапевтични сесии, които ще му помогнат да открие многобройните си позитивни качества. В друг епизод, героите заподозряват, че Луси членува в тайно общество, заради странното ѝ поведение. Ситуацията в летния лагер леко ще се усложни, когато част от героите използват магия, за да получат предимство пред другите и да спечелят значката „Грижа за еднорозите“. Гледайте, за да видите какво ще стане.

Началото на новите епизоди от поредицата „Островът на летния лагер“ ще бъде на 17 август и ще продължи всеки делник от 10:00 ч. по Cartoon Network.

Continue Reading
Advertisement