Connect with us

Музика

Ваня Златева – лятно зареждане цяла година

Avatar

Публикувано

на

Vanya Zlateva by Hristo Dachev 4
Vanya_Zlateva by Hristo Dachev (3)

Ваня Златева, снимка: Христо Дачев

Ваня Златева се появява на музикалната сцена с грация, стил и увереност, комбинирайки модерен звук, текст с послание и вдъхновяваща визия.
„Заедно” е дебютното ѝ видео, което улавя истинската история на приятелството и летните емоции на младостта. Специалното в него е, че “Заедно” с изпълнителката участват само най-близките ѝ приятели. Задъхващият ритъм и запомняща се мелодия на парчето са допълнени от чувствени и цветни кадри, в които зрителят е потопен в усещанията на екрана – ефект постигнат от младия режисьор Виктор Иванов, оператора Димитър Скобелев и асистент оператора Христо Дачев. И всичко във видеото е истинско и неподправено, за да улови безгрижието, радостта и романтиката на късното лято.
Родена в Хайделберг (Германия), Ваня Златева е израснала и живее в pLOVEdiv, откъдето черпи любов и вдъхновение. 6-годишна започва да тренира художествена гимнастика, а след това учи в спортното училище „Васил Левски”. Творческата ѝ същност обаче винаги намира начин да се прояви.
Започва да се занимава професионално с музика едва преди няколко години и макар че знае за дарбата си от малка, сякаш нарочно крие таланта дори от себе си. Но тази година моментът на Ваня Златева настъпва и цяла тайфа верни приятели са зад гърба ѝ в дебютния ѝ проект. Защото новото начало винаги е по-лесно, когато хората са „Заедно”.
Текстът на песента е дело на Константин Бешков, Борис Спасов и Ваня Златева. Музиката и аранжиментът са на момчетата от FREAK Collective – Ивайло Стайков, Стойко Милев, Константин Бешков и Борис Спасов.

Continue Reading
Advertisement