Connect with us

Lifestyle

Варненка спечели титлата MISS AVENUE DELUXE 2015

Avatar

Публикувано

на

МАРИНА ДИМИТРОВА 19

Снимки: ХАЙЛАЙФ

Варненката Марина Димитрова (19 г.) впечатли журито на конкурса MISS AVENUE DELUXE 2015 не само с красота, но и с любовта си към народните танци и желанието й да ги популяризира сред младите хора.
Най-красивите момичета от Черноморието се конкурираха в трите тура на първия летен конкурс за женска хубост, като дефилираха по бански и вечерни тоалети в пианобара на луксозния апартхотел AVENUE DELUXE в Слънчев бряг.
Освен престижните призове, победителките ще получиха и луксозни комплекти от водещата компания за козметика Evros ЕООД, сребърни бижута и уикенди за двама от апартхотел AVENUE DELUXE и много награди от спонсорите.
С елегантност и стил спечелиха журито и подгласничките на победителката – Моника Драгнева и Персиана Игнатова.
Събитието се състоя сред луксозния интериор на любимия на родните звезди Piano bar and dinner „Bizarre“, който привлича с великолепна кухня и атрактивни цени. Централна роля в журито изигра несебърското Барби – Мис Плеймейт Ивелина Прунова.
Водеща на вечерта бе журналистката и ПР Париция Кирилова. Сред гостите бе продуцентът и изпълнител Иван Иванов – Айвън, който е сред финалистите за конкурса Бургас и морето, в дует с Алфредо Торес. В журито бе също мениджърката на хотела Анита Димитрова, модната шефка Мира Матеева, собственик на VIP Fashion Group, управляващият съдружник на ВИП Комюникейшън Дончо Георгиев и представители на спонсорите.

Continue Reading
Advertisement