Connect with us

Музика

Васил Найденов с урок по вокално майсторство в Joy Station

Avatar

Публикувано

на

Концертите на кой български изпълнител прерастват в епичен празник на живота за три поколения фенове? Даваме ви жокер: той е пианист, добива пясъка в гласа си след операция на гласните струни, и по време на соца първия въпрос към него преди тв интервю е бил „Махна ли си обицата?“.  „Сигурно е сън!“ е репликата, която ще повтарят като мантра всички гости на Joy Station на 6 ноември, защото тогава  ги очаква незабравима среща с Васил Найденов!

Поп легендата се завръща на най-голямата клубна сцена в Студентски град с бенд начело с Константин Цеков (ФСБ) и енергиен заряд, който ще вдигне публиката педя над земята. Сърцат, духовит и щедър на бисове, музикалният аристократ ще даде поредния си урок по вокално майсторство с класики като „Телефонна любов“, „Сигурно“, „Там“, „Синева“ и много други.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station. 

Великото преживяване на име Васил Найденов ще бъде споделено с публиката в Joy Station с подкрепата на „Верея“ и Katarzyna. 

Advertisement