Connect with us

Swing

Васил Петров с онлайн суинг концерт

Avatar

Публикувано

на

Харизматичният изпълнител, наричан често „българският Франк Синатра“, Васил Петров и талантливият пианист Ангел Заберски младши ще представят композиции от джаз стандарти от света на Синатра на живо, с онлайн концерт директно излъчен от Perfect Records Studio, София.

Почитателите на Васил Петров от цял свят ще могат да се  насладят на дълбоката му импровизация на талантливата и романтична музика за първи път онлайн през виртуална концертна зала в студиото на Perfect Records в реално време  през своя лаптоп, таблет, смартфон или компютър на 24 Януари (неделя) от 21:00ч. Концерта ще се снима и излъчи в реално време с 4 HD камери (+Newtek Tricaster) и няма да бъде записан или архивиран,  ще се излъчи само на конкретната дата и час!

Концертът вдъхновен от творчеството на Синатра е изпълнен с красиви теми от „The Great American songs book“, някой от заглавията който ще изпълнят са   “Come Fly with me”, “Chicago”, “The way you look tonight”, „Over and Over (The World we know) , “All the way”, “Fly me to the moon”, „Summer wind”, “Who can I turn to”, “I`ve got you under my skin” и много други познати и красиви теми.

Платформата позволява на фенове и хора на изкуството, да станат част от шоуто. По време на директното излъчване  ще можете да задавате въпроси и да разговаряте с Васил Петров  чрез специалния Chat Room  след всяка песен.

За да гледате концерта оnline, може да закупите билет оттук.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement