Connect with us

EDM

Васил Чергов с лайф на 14 май в Bedroom Premium Club

Avatar

Публикувано

на

Васил Чергов с лайф на 14 май в Bedroom Premium Club

Васил Чергов, познат като един от финалистите на второто издание на “Гласът на България”, ще излезе за втори път на сцената на Bedroom Premium Club. Този четвъртък, 14 май, музикантът ще изсвири и изпее на живо пред публиката някои световно известни хитове: „Love me again“ (John Newman) ,“Get Lucky“ (Daft Punk), „You will never know“ (Imani), „Waves“ (Mr. Probz). Заедно с Васил ще свири и китаристът Григор Караиванов. Подгряващ диджей ще бъде DJ Gorro.

В момента Чергов работи по новия си летен сингъл “Щуро”, който се очаква да излезе съвсем скоро. Изпълнителят се е съсредоточил и върху записването на дебютния си албум.

Тридесет и три годишният Васил Чергов започва музикалната си кариера далеч преди участието си в предаването, направило го популярен. Повече от 10 години той свири в пиано барове и клубове, като изпълнява не само актуални хитове, но и авторски парчета. Музиката си създава сам, а за текста разчита на Иво Гълъбов, българин, който живее в Ню Йорк. Двамата се разбират перфектно въпреки разстоянието от 10 000 километра и часовата разлика. “Творческият процес по скайп се оказва напълно възможен!” – споделя Васил Чергов.

Continue Reading
Advertisement