Connect with us

Lifestyle

Велина Узунова представя водни облаци в слънчево лято

Avatar

Публикувано

на

Cloudem Velina Uzunova 4

Cloudem и Велина Узунова, снимка: ПР

Премиерата на шампанското Cloudem с невероятни плодови вкусове, съчетано с уникалната технология за водни облаци, бе в клуб Hacienda Beach в Лозенец. Неговото рекламно лице е моделката и тв водеща Велина Узунова, която ще споделя искрящите моменти това лято. Красавицата поясни, че това е питие, което се консумира студено и е подходящо за дневни партита в най-бленуваните летни дестинации. Първи пробваха пенливата напитка всички гости и популярни личности пристигнали за откриващия парти уикенд в родното Сен Тропе.

Cloudem идва да завладее плажовете през 2018 в пълния си блясък и очарование, привлечено от стоплената от слънчевите лъчи морска вода. Какво е лятото без дългоочакваното бягство до някое изискано място като морски плаж, плаващ бар, парти на басейн или яхта.  Пенливото вино Cloudem  дава начало на лятото със звука от поставяне на кубчетата лед в чашата и нарушава правилата за пиене на шампанско…с неподражаем стил.

Cloudem е вкусът на лятото в Гренада (Испания), от където и произхожда.  То отразява специфичните качества и вкусове на трите сорта грозде от най-плодородните лозя в региона, за да разкрие магията на едно от най-обичаните в цял пенливи напитки. Cloudem Gold, Silver, Bronze, Blue или Rose, Cloudem може да e с 9 % алкохол или безалкохолен.

Cloudem Velina Uzunova 2

снимка: ПР

Advertisement

Шампанското Cloudem се предлага в няколко разновидности.

Cloudem Blue – Невероятен привкус на зелена ябълка, азурно син цвят и лятна свежест.

Cloudem Rose – Изключителен привкус на свежа круша, рубинено червен цвят и лятна свежест.

Cloudem Bronzе – Невероятен привкус на свежа праскова, пепеляво кестеняв цвят и лятна свежест.

Cloudem Gold – Cloudem Gold е още едно от хитовите предложения за това лято. Поднесена студена, напитката притежава тонизиращо действие, благодарение на лекия и ненатрапчив вкус на сладки цитруси и завладяващ плодов аромат.

Advertisement

Cloudem Silver – Cloudem Silver е едно от най-освежаващите предложения от селекцията. Ароматът на цитруси е изключително лек и освежаващ, като същевременно плодовете придават приятно кисел вкус.

Continue Reading
Advertisement