Connect with us

Lifestyle

„Веселите зъбки“: Над 30 000 талона за безплатни прегледи

Avatar

Публикувано

на

Teeth cleaning brushing technique for kids

Получаването на пакета е напълно безплатно и не е обвързано с покупка или извършване на стоматологична манипулация.

В рамките на кампанията за устна хигиена „Веселите зъбки“ 30 000 деца в цяла България ще получат талони за безплатен стоматологичен преглед. Инициативата се организира за пета поредна година от dm България в партньорство със Сдружението на българските зъболекари (СБЗ). Прегледите ще се извършват от повече от 360 стоматолози, работещи в над 250 стоматологични кабинета в цялата страна. Целта на кампанията е да образова родители, педагози и деца за ползата от правилна устна хигиена още от най-ранна възраст, с появата на първото млечно зъбче.

Над 30 000 талона за безплатни прегледи

Първите 25 000 талона за безплатен стоматологичен преглед ще бъдат раздадени в периода 05-18 октомври 2017 година. Единственото условие да получат един от тях е децата и родителите им да посетят най-близкия от над 70 магазина на dm в 25 български града или някой от кабинетите, участващи в кампанията. През филиалите на компанията ще бъдат разпределени 20 000 талона, а през членовете на СБЗ – 5 000.

Талоните са част от специален пакет с подаръци „Веселите зъбки“. Той включва още продукт за устна хигиена, пясъчен часовник или кутийка за съхранение на зъбчета и 8 талона за отстъпка от 20% на осем марки продукти за устна хигиена. Отстъпката важи както за популярни брандове, така и за харесваната и обичана от най-малките собствена марка на dm DONTODENT. Получаването на пакета е напълно безплатно и не е обвързано с покупка или извършване на стоматологична манипулация.

Други 5 000 пакета с талони за преглед и подаръци ще получат децата от 10 детски градини, включили се в конкурса „Как се грижим за нашите зъбки?“. В него могат да участват групи от детски градини от цялата страна, които трябва да изпратят до 31 октомври снимки, рисунки, видео или други творби, които показват как децата се грижат да имат здрави и красиви зъбки. В началото на ноември ще бъдат избрани десет победители. Наградата за тях ще бъде театрално образователно представление на тема „Устна хигиена“ с подаръци за всички деца от детската градина. Пълните правила и условия за участие в конкурса са публикувани на интернет страницата на dm тук.

Advertisement

Талоните за безплатен стоматологичен преглед ще могат да се използват до 31 декември 2017 година, а пълният списък на стоматолозите, участващи в кампанията и на кабинетите, в които ще се извършват прегледите е публикуван тук.

„Веселите зъбки“ е една от най-важните социално отговорни кампании, организирани от dm България. Четвъртото издание на инициативата беше сред отличените в категория „Маркетинг, свързан с кауза“ на Годишните награди за отговорен бизнес 2016 на Българския форум на бизнес лидерите.

Във връзка със старта на кампанията „Веселите зъбки 2017“ на dm България, Цонка Иванова-Терзиева, управител на компанията заяви: „Ние сме изключително щастливи, че за пета поредна година даваме старт на кампанията „Веселите зъбки“. С предишните издания показахме на десетки хиляди деца колко важно, лесно и забавно е да се грижат за здравето и красотата на своите зъбки. Така даваме своя принос за изграждането на здравословни навици не само сред най-малки, но и сред техните родители. За нас това е важна част от философията на dm да поставя в центъра на своята дейност човека – като клиент, служител или партньор. Искам да благодаря на Сдружението на българските зъболекари и на нашите партньори, които за пореден път подкрепиха кампанията „Веселите зъбки“.

Continue Reading
Advertisement