Connect with us

Кино

Веси Бонева е рокендрол принцеса в нова анимация

Avatar

Публикувано

на

Веси Бонева, снимка: PR

Пригответе се за рокендрол! Чаровната певица Веси Бонева отново се потопява в света на приказките като принцеса, но този път е и… рокзвезда!

През август ще имаме възможност да видим за първи път на кино история за една от най-любимите героини по света – Barbie. В този веселяшки филм Barbie влиза в ролята на принцеса Кортни, една модерна принцеса, чийто свят е изцяло променен, когато заема мястото на Ерика, известна рокзвезда.

Два много различни свята се сблъскват, когато недоразумение изпраща принцеса Кортни на лагер за попзвезди, а Ерика на лагер за принцеси. Докато лидерите на враждуващите лагери се опитват да поправят грешката, Кортни и Ерика се научават да се вписват в света, в който са попаднали, и се забавляват с нови, напълно неочаквани приятели. Когато момичетата разбират, че и двата лагера са пред закриване, те ще трябва да преодолеят различията си, да намерят истинското си „Аз” и да се обединят, за да ни покажат, че всичко е възможно, когато се осмелиш да имаш големи мечти!

„Barbie в рокендрол принцеса“ е продукция на PRO FILMS. В приказните герои от анимацията се превъплъщават още Йоана Драгнева, Ненчо Балабанов и Рейчъл Роу.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement