Connect with us

Музика

Веси Бонева и вокална група „Мики Маус“ с коледен концерт

Avatar

Публикувано

на

VessyBoneva MickeyMouse

снимка: PR

Веси Бонева и вокална група „Мики Маус“ ще подарят един незабравим празничен концерт на 23 декември (сряда) от 18:00 часа на сцената на Модерен театър в София. В духа на най-светлите празници през годината талантливите малчугани ще зарадват публиката с много песни и танци, а чаровната Веси Бонева ще се присъедини към тях, за да поздравят заедно гостите със съвместната си песен „Коледен сън“.
„За мен е истинско удоволствие да бъда част от коледния концерт на талантливите деца от вокална група „Мики Маус“. Миналата година записахме своята съвместна песен „Коледен сън“ и съм истински щастлива, че се срещнах и работих с тези прекрасни деца“, споделя Веси Бонева.
„Изпращам поредната невероятна година, наситена с много музика, усмивки и положителни емоции. Искам да пожелая на всички здраве, много слънце и вдъхновение! Нека през новата година любовта да съпътства дните ни, да ни се случват много истински неща, нови начала и мечти, споделеност и сбъднатост!“, с усмивка отправя пожеланията си певицата.
Освен „Коледен сън“, която Веси Бонева записа с вокална група „Мики Маус“ преди година, певицата поздравява почитателите си и с песента „Silent Night“, която представи преди години заедно с Мария Илиева и Васил Петров.

Continue Reading
Advertisement