Connect with us

Lifestyle

Веси Бонева и Светлин Къслев закриха бляскавия летен сезон в Сен Тропе

Avatar

Публикувано

на

SaintTropez Summer2015 1

снимка: PR

Най-популярният клубен тандем у нас – Веси Бонева и Светлин Къслев прекараха невероятно лято в Сен Тропе. През април те откриха топ заведенията на френската РивиераLe Quai и L’opera, където през целия сезон представяха бляскаво шоу за всички гости.

Сред популярните личности, посетили спектакъла на българските изпълнители са Парис Хилтън, Силвестър Сталоун, Лео ди Каприо, Антонио Бандерас, Роналдо иамериканският хип хоп и ар ен би изпълнител и актьор Ейкън. Български знаменитости, сред които Стефка Костадинова, Ирен Онтева и сем. Арабаджиеви също споделиха горещи летни моменти в морския курорт.

По време на престоя си там Веси Бонева получи покана за участие в новата изложба на фотографа Philippe Shangti, която краси популярните заведения в концепция наречена Luxury Overdose.Филип е професионален фотограф от 2006 година и е известен с провокативните си изложби и фотографии. Добива популярност и с това, че е инициатор на анти-дрога кампании. Позволявайки си повече инстинкт и творческа енергия, за да ръководи визията на двете заведения, Сен Тропе се превръща в съществено място за срещи на хора от елита и сферата на изкуството.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]SaintTropez_Summer2015 (2)[/media-credit]

Непосредствено след закриването на летния сезон в популярната дестинация, Веси Бонева и Светлин Къслев се отправиха към Лос Анджелис, където заедно с Мария Илиева и още музиканти от страната взеха участие в български фестивал.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement