Connect with us

Музика

Веси Бонева и Стан Колев представиха „You Take My Breath Away“

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На стилна промоция в центъра на София, Веси Бонева и Стан Колев представиха официално съвместния си проект „You Take My Breath Away“, който буквално остави без дъх всички гости, като ги отведе до едно от райските кътчета на Земята – феномена „Белоградчишки скали“, където е заснет видеоклипа.

Кандидатът за 7-мото чудо на света вдъхнови с красивите си гледки Веси Бонева и Стан Колев, които си поставиха за цел чрез проекта света да разбере колко красива всъщност е България и по този начин да популяризират едни от най-красивите й кътчета, които оставят всеки един докоснал се до тях без дъх.

Голямата изненада по време на вечерта беше присъствието на Стан Колев, който се включи от студиото си в Маями, за да поздрави всички гости и направи първия по рода си Live Streaming Set.

За да поздравят Веси Бонева в навечерието на премиерата на „You Take My Breath Away“ и студентският празник в Culture Beat Club с чаша от най-българското вино „Етно“ дойдоха Ненчо Балабанов, Вяра Атова, Момчил Атанасов, DJ Dian Solo от Deep Zone, Цецо Елвиса, Боби Ваклинов и още много журналисти, приятели и почитатели.

Advertisement

„You Take My Breath Away“ е по музика и аранжимент на Стан Колев, а текстът е дело на Веси Бонева. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо, красивите тоалети подбра стилистът Стоян Апостолов, а за прекрасния външен вид на певицата се погрижиха Пепа Стоянова – грим и Арлет Старс – коса.

Този проект бе създаден със любезната подкрепа на Община Белоградчик.

Continue Reading
Advertisement