Connect with us

Lifestyle

Веси Бонева се отдаде на летни емоции

Avatar

Публикувано

на

VessyBoneva3_600_10098Чаровната изпълнителка Веси Бонева се отдаде на много летни емоции и тази година. Освен многобройните срещи с почитателите, любимката на денс и хаус музиката успя да отдели малко време за себе си и по-екстремните занимания, които са й в кръвта.

Усмихната, в страхотна форма и много положително заредена, Веси сподели със своите фейсбук фенове кадри от първият й урок по Wind Surf. Певицата не скри, че отдавна е искала да опита това предизвикателство и призова всички да се отдадат на здравословни и спорти занимания, които освен това са много забавни и вълнуващи.

Дори и през толкова наситения от емоции и музикални изяви летен сезон, Веси не спира да изненадва аудиторията си с нещо ново и различно. Тя сподели кадри от нов проект и провокира с думите „Очаквайте скоро!“. С какво ще ни зарадва този път красивата изпълнителка, ще разберем в началото на септември.

Последният музикален проект на Веси Бонева „Обсебен си” с участието на Goodslav продължава да радва почитателите на хубавата музика у нас. Парчето следва хаус линията на предишните й тракове, но с лек ар-ен-би привкус. „Обсебен си” плени бързо сърцата на аудиторията и продължава да трупа все по-голяма популярност в социалните мрежи.

Continue Reading
Advertisement