Connect with us

Lifestyle

Ветеринарни лекари отговарят на въпроси за кучетата-бебета

Avatar

Публикувано

на

d r Kyosev

PURINA®, в партньорство с 60 ветеринарни клиники в страната, организира онлайн обучителни сесии и предоставя безплатни профилактични прегледи за домашни любимци.
На 27 май ще се проведе втората онлайн обучителна лекция от поредицата PURINA® Ветеринарни лекари на живо, посветена на специалните нужди и правилната грижа за кученцето-бебе. Точно в 11:00 часа на Фейсбук страницата на PURINA® България ветеринарните лекари от клиника „Син кръст“, д-р Цветан Велев и д-р Пламен Кьосев, в реално време ще отговарят на всички въпроси, свързани с отглеждането, храненето, имунната система и предотвратяването на болести при кучетата-бебета. Инициативата се осъществява с подкрепата на над 60 ветеринарни клиники в цялата страна и е насочена към подобряване на качеството на живот на домашните любимци и улесняване на достъпа до медицинска помощ.
В ролята на модератор на онлайн дискусията отново ще влезе популярният хип-хоп изпълнител – Играта, а потребителите ще могат да се включат и да зададат своите въпроси към лекторите както предварително, така и в реално време. На финала на уебинара потребителите ще получат покана за безплатен профилактичен преглед във ветеринарна клиника по избор. Списък с партньорските клиники, можете да се открие тук: https://www.purina.bg/news/webinar-dog
През тази година PURINA® в партньорство с 60 ветеринарни клиники в страната организира серия от онлайн образователни лекции, посветени на здравословните проблеми на домашните любимци и предизвикателствата, пред които се изправят собствениците им. По време на обучителните сесии ветеринарни лекари ще разяснят на потребителите кои са основните симптоми на различни заболявания при животните, как собствениците им да предотвратят появата им, както и спецификите при хранене на домашния им любимец. Първата лекция се проведе на 25 март, като в нея гост-лектори от Централна Ветеринарна Клиника в София съветваха потребителите за специфични нужди и най-често срещани проблеми при кучета от дребни породи. Видеото постави своеобразен рекорд, като бе гледано на живо от над 5000 стопани и събра над 30 000 гледания в рамките на седмица.

Вече 85 години, PURINA® работи със страст, за да помогне на Вашия любимец да живее по-щастлив,по-здравословен и по-дълъг живот. Страстта на бранда към домашните любимци преминава отвъд постигането на напредък в сферата на храненето на домашни животни. Тя е посветена на създаването на партньорства в света на грижата за домашните любимци и насочването на вниманието към това, от което домашните животни наистина се нуждаят. Стремежът на PURINA® е да постига прогрес в сферата на храненето на домашните животни и да провежда водещи в индустрията проучвания относно благосъстоянието на домашните любимци.
През новата година PURINA® продължава да се стреми да постига прогрес в сферата на храненето на домашните животни и да провежда водещи в индустрията проучвания относно благосъстоянието на домашните любимци. Инициативите, на които марката ще обърне специално внимание и ще инвестира ресурси през 2017 г., са свързани не само с балансираното хранене при животните, но и с тяхното здраве и активен начин на живот.

Continue Reading
Advertisement