Connect with us

Музика

Вижте на живо 2Cellos!

Avatar

Публикувано

на

2Cellos-Poster-RC1Младите челисти – словенецът Luka Sulic и хърватинът Stjepan Hauser, познати като 2CELLOS, пристигат в София по покана на Loud Concerts на 9 декември. Концертът ще се състои в зала 1 на НДК, а шоуто им обещава да е наистина впечатляващо. Дуото разбива с челата си всички познати граници и прескача без предразсъдъци между класиката и филмовата музика, поп хитовете и тежките рок парчета.
Билетите за изявата на 2CELLOS са в продажба от днес, 26 септември, в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly от днес. Цените са от 45 до 90 лева и ограничен брой билети от 120 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Спечелете една от двете покани, предоставени ни с любезното съдействие на Loud Concerts,  и  чуйте на живо уникалният дует, развълнувало света!

Това може да стане като до 7 декември (12:00ч.) попълните правилно формата по-долу с отговора на въпроса:

Имената на двамата печеливши ще бъдат публикувани на 7 декември 2014г. от 16:00ч. на сайта на www.mikamagazine.com, а победителят ще бъде известен по имейл и телефон с подробности за това къде и как може да получи наградата си.

Пожелаваме успех на всички!

Continue Reading
Advertisement